Usluga prema sebi ili prema tetki?

MeLLana

Obećava
Poruka
80
Danas smo ja i prijateljica trebale otic do grada, ja sam od mame prosvercala para i da izadjem iz kuce mobitel zvoni, ja se javila i nakon razgovora klepila pare na sto, raspremila se i pocela sizit. Nazvala brzo prijateljicu i sve planove odgodila.
Naime, preko ljeta sam cuvala djecu od svoje tetke, ona je imala hitne poslove i morao je neko da joj pricuva celjad, a ja za pare pristala na tu odgovornost.:dash:
Kada je zvonio mobitel nisam znala tko je, javila se i zakopala se...
Sada moram pricuvat tu njenu djecu, da je odgodim, ipak mi je tetka, necu iz principa valjala je mami, a i sama sam svjesna posljedica ako je odbijem.

Eh sad sta vi mislite? Kada se covjek svjesno uvali u probleme, dali se moze izvuc? jer gubi sebe, fakticki sada kad uvjek nazove ja moram bit dostupna da pricuvam te klince jer sam preko ljeta trebala love i zeljela sam ucinit valjda prema sebi i ostalima dobro djelo, sta sad?

Dali moram smislit nacin da je nekako sledeci put odbijem :think:
ili da ipak ispostujem svoju tetku jer je dobra zena i nije zasluzila da je otkantam? :hvala:

I da, djeca su uzas, razmazena i nepristojna.

A da ja vas pitam nesto !

Sta je sa 500 miliona ne prijavljenih Kineza ?! A?! Cutimo...CUTIMO!

Jer ne prijavljeni kinezi 500 miliona! Oni kupaju tunele, kopaju rupe! 1. Do Moskve, 2. Do Pariza, do Londona, do Washingotna! Svetska globalizacijavodi specifican rat protiv cele planete !

Ko je srusio berlinski zid, Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!? i de je Isusova ruka...?

Back