USLOV ZA UPIS NAREDNE GODINE STUDIJA

• Začetnik teme Začetnik teme Loo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Колико сам ја схватила факултети морају да поштују одлуку Универзитета што се тиче болоњаца, а за ове старије могу да смањују услов.

upravo to sam i ja mislila, medjutim u praksi nije tako jer odluka univerziteta nije precizirala sta raditi sa onima koji su obnovili; pa je onda FPN par sedmica donosio odluku da bi na kraju rekli isto ono sto je oduvek i pisalo u prvobitnoj odluci donetoj u julu - a to je da svi samofinansirajuci ako hoce da ostanu samofinansirajuci moraju da ispune uslov od 37 bodova (e sad ne znam da li ako imaju 43 boda mogu preci na budzet ili ne jer su obnovili, mislim da nemaju prava na budzet)

da, to je i logicno; tako je oduvek cini mi se; pa zelimo ti da i to resis u oktobarskom roku, bori se, idi na casove, sve uradi da ne obnovis samo radi statistike

Тако је од генерације 06/07
Раније је могло да се пренесе из прве у четврту, доста слабији критеријум је био што се тиче уписа наредне године.
Ваљда ћу се извући....хвала

Тако је од генерације 06/07
Раније је могло да се пренесе из прве у четврту, доста слабији критеријум је био што се тиче уписа наредне године.
Ваљда ћу се извући....хвала

nema na cemu; nemoj da odustajes! i samo govori sebi IZVUCICU SE 100% i uci i dan i noc! i onda si posle miran!
veliki pozzz pa nam javi sta uradis, evo svi ocekujemo da ces poloziti, nemoj da nas razocaras :)

Back