Vladimir983
Aktivan član
- Poruka
- 1.092
Jedno jutro na okretnici 33-ojke, ispod Pančevačkog mosta, dok sam sedeo u autobusu i čekao svoj polazak...iz dosade sam uzeo telefon i opalio jednu fotku, da bih uslikao okretnicu. Fotografija ništa posebna, sasvim uobičajena. Par dana posle, reših da malo rasteretim telefon i krenem da brišem neke nebitne fotke. Međutim, kada sam hteo da izbrišem tu fotografiju, primetio sam na njoj jedan sasvim neobičan detalj.
U donjem desnom uglu, kao da se iz neke mrlje sa asfalta, ukazao ljudski lik koji me je zamišljeno posmatrao. Brkati čovečuljak sa rukom prislonjenom na glavi, posmatrao je kako slikam okretnicu. Nisam mogao da se načudim, da li je moguće da se od jedne mrlje ukaže ljudski lik. Evo uverite se i sami. Dakle nije foto montaža, nemam razloga da lažem. Ali zaista je neobično, pa bih pitao i vas, šta vi vidite na asfaltu.
U donjem desnom uglu, kao da se iz neke mrlje sa asfalta, ukazao ljudski lik koji me je zamišljeno posmatrao. Brkati čovečuljak sa rukom prislonjenom na glavi, posmatrao je kako slikam okretnicu. Nisam mogao da se načudim, da li je moguće da se od jedne mrlje ukaže ljudski lik. Evo uverite se i sami. Dakle nije foto montaža, nemam razloga da lažem. Ali zaista je neobično, pa bih pitao i vas, šta vi vidite na asfaltu.