mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.663
Ja znam ali hajde malo da polemišemo na ovu temu:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ček...šta je sada problem? tebi ništa ne pada?Ah zene vozaci ?
aha...ok....sve mi je jasnoVožnja nizbrdo kada se ne koči motorom ili oksidisali klipovi kočionih sistema pa klip glavi i ne otpušta kočione pločice. I u jednom i drugom slučaju se diskovi usijaju a samim time i felna odnosno plastična ratkapna.
a dobro...vise se ne bavim kozmetikomStavi one plastične vezice na ratkapnu i pritegni je za felnu pa neće otpadati![]()
Ah ta necemo valjda o onim stvarima.ček...šta je sada problem? tebi ništa ne pada?
Mene je stiglo da kupim vevericua dobro...vise se ne bavim kozmetikom
tada sam bila napaljena da mi auto bude plavo crni....imao je kompletno zatamljena stakla, zamenjene lampe, felne...nakit na menjacu plavi...cak i plavu zivu ljubicicu i malog plisanog plavog zmaja...
proslo me![]()
nije veverica za stan...Juce sam bio pored zoo shopa i sreca sto sam vec potrosio oko 10.000 i kao fazon sta da klopam do plate i odustanem od veverice.
A volim.nije veverica za stan...![]()
a ne moze tako...obavezno da uzmes u paru...i napravi ovako nesto od pravog drveta i sa zivim biljkama...dodaj jos i nekog kanarinca...A volim.
Pa nisam kuci mozda eto 11h.
Mozda nije mnogo za vevericu?
Ratkapna,original fabricke su gumirane .a to je obicna plasticna felna? meni redovno padala...doista nije se krivila
sta je u pitanju?
Odstampas neciju registrovanu