Usled čega nastaje ova pojava?

mario80

Stara legenda
Poruka
80.663
Ja znam ali hajde malo da polemišemo na ovu temu:

IMG-7298f3df2cd80512b07a2f15fe8756f6-V.jpg

Vožnja nizbrdo kada se ne koči motorom ili oksidisali klipovi kočionih sistema pa klip glavi i ne otpušta kočione pločice. I u jednom i drugom slučaju se diskovi usijaju a samim time i felna odnosno plastična ratkapna.

Prolaskom kroz baru se to dodatno začini naglim hlađenjem kočionih diskova koje dovodi do deformacija ili čak pucanja istih.

Ah zene vozaci ?
ček...šta je sada problem? tebi ništa ne pada?

Vožnja nizbrdo kada se ne koči motorom ili oksidisali klipovi kočionih sistema pa klip glavi i ne otpušta kočione pločice. I u jednom i drugom slučaju se diskovi usijaju a samim time i felna odnosno plastična ratkapna.
aha...ok....sve mi je jasno :mrgreen:
:super:

Stavi one plastične vezice na ratkapnu i pritegni je za felnu pa neće otpadati :super:
a dobro...vise se ne bavim kozmetikom :D
tada sam bila napaljena da mi auto bude plavo crni....imao je kompletno zatamljena stakla, zamenjene lampe, felne...nakit na menjacu plavi...cak i plavu zivu ljubicicu i malog plisanog plavog zmaja... :rumenko:

proslo me :rotf:

ček...šta je sada problem? tebi ništa ne pada?
Ah ta necemo valjda o onim stvarima. :mrgreen:

a dobro...vise se ne bavim kozmetikom :D
tada sam bila napaljena da mi auto bude plavo crni....imao je kompletno zatamljena stakla, zamenjene lampe, felne...nakit na menjacu plavi...cak i plavu zivu ljubicicu i malog plisanog plavog zmaja... :rumenko:

proslo me :rotf:
Mene je stiglo da kupim vevericu

I neku sobnu biljku

Back