Frederick_
Elita
- Poruka
- 17.328
Talibani su trenutno na vlastida čekamo da talibani dođu na vlast i da zabrane i muziku...

A ovo sto tvoji SNS talibani forsiraju se ne zove muzika, nego smeće.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Talibani su trenutno na vlastida čekamo da talibani dođu na vlast i da zabrane i muziku...
Tek ce ti dodju talibaniTalibani su trenutno na vlasti
Tek ce ti dodju talibani
A vi ih zovete ne vucicevci
Nezvanicno preuzeo kontrolu jahva iz starog zaveta haha
talibani = studenti
Ne treba njima reklama. Ne žive odd gledanosti i čitanosti.Finansirani su, ali potpuno, od države. Više nego RTS. Zabole ih ko ih voli a ko neObrni okreni, činjenica je da im je ovo samo napravilo besplatnu reklamu jer nisu svi za informer ni protiv informera.
Da je autogol, jeste.
Nema Kurir TV.СББ је и док је био Шолаков, врло лепо сарађивао са Жељком Митровићем, и имао 30 Пинкових канала, а дужан је био да има само основни канал.У СББ-у је одавно и Курир ТВ, који је сличан Информеру по политичким афинитетима.
Отказујем уговор са СББ дуго сам био на дистанци.Drugarice i drugovi blokaderi, beskrajno vam hvala zato što ste mi podigli gledanost televizije do ludila. Uskoro vam stižem i na SBB, pa ćete dodatno uživati u čarima TV Informer. Mogao bih da vam uplatim nešto na račun za današnji marketing, tako da slobodno pustite fakturu. Da vas nema, valjalo bi vas izmisliti, jer takve imbecile majka jednom rađa. Voli vas i ljubi vaš Vučko - napisao je Đukanović.
https://informer.rs/politika/vesti/1004197/dukanovic-blokade-informer-tv
Dejan Vukelić Vukela, objavio je ovu izjavu na twiter i pozvao „Srbiju da peva, a srpski rod da se veseli“.
Piši malo koherentnije, razumemo da je u pitanju kognitivna disonanca, ali potrudi se.@Pesadinac, koliko si ti meni jedan gadan covek. Mozda si drugima ok, to je samo moje misljenje na osnovu par poslednjih postova.
"Voleo bih da ih jurimo po ulicama" nije poziv na ubistvo i nije stav N1.
Poredjenje N1 i Informera je nemoguce i napraviti. Na N1 rade novinari, sto podrazumeva da ne iznose zakljucke sami za bilo sta ozbiljnije, odnosno za kvalifikacije dela ili licnosti. Oni dozvole da to ucine sagovornici ili gosti, ako smatraju da su kompetentni, ali ne dozvoljavaju vredjanje, a ako je emisija uzivo, odmah opomenu gosta i sagovornika da to nije primereno.
Na Informer firmi rade neki nevaspitani ljudi koji sebe nazivaju novinarima, a Informer nazivaju medijom odnosno televizijom i novinama. Informer ima urednika koji rektora najveceg univerziteta naziva kriminalcem, olosem, rektalnim djokicom, politickim pederom, da ga treba uhapsiti, da je unistio Srbiju i studente...
Da li si nekad od bilo kog radnika N1 cuo nesto tako. Ne urednika, ne novinara, nego kamermana, elektricara, cistacice? Bilo koga.
Sta je dobijeno protestom ispred Informera? Pa dobijeno je da se pokaze koliko ljudi je nezadovoljno... hm, ne moze se reci izvestavanjem, jer samo mediji izvestavaju, nego firmom koja je dobila kanal na kablovskoj i beogradsku frekvenciju za sirenje kampanje protiv neistomisljenika vlasti. Svako od poznatih licnosti, ko je izrazio bilo kakvo nezadovoljstvo stanjem u Srbiji, etiketiran je, nazvan kriminalcem/kriminalkom, ustasom, Kurtijevim placenikom, olosem, teroristom, rusiteljom Srbije, izdajnikom, placenikom...
Da li si svestan kakve su to kvalifikacije i koliko su one opasne?
Ja sam pesacio sa studentima u NS i usput sam saznao da sam autonomas. Ja iz BG krenuo da odcepim Vojvodinu. Da li je jasno da je to laz? Ali to nije mala laz, to je ozbilja i teska optuzba.
Pesacio sam do Kragujevca kada sam za njih postao ustasa i Kurtijev placenik.
Jedno vece, kad sam sa suprugom i cerkom od 4 godine isao kuci, kod zgrade Pinka nam je vidno pijan covek prisao i psovao nam je majku (isprva nisam znao kome psuje, posto je iza bilo jos ljudi). Onda nam je psovao majku ustasku i kurtijevsku, pa je pokazivao kako bi je silovao... i obilazio je oko nas dok je to pricao i pokazivao. Shvatio sam da mi je oko vrata bila okacena pistaljka i da je to razlog.
@Pesadinac, ne znam ko si, ko god da si, ali ako si i malo covek, da li je tebi ok da te neko stalno targetira do te mere, da ti zbog jedne pistaljke na ulici pridje neko i psuje majku, preti silovanjem...
ne ulazim u osobne procjene ali tvoji su nekada stripove zvali smeće i zabranjivali ih na plenumu...kako da zaboravim da ste zabranjivali zagora,bleka sstenu,ken parkera,korta meltezea...to se nikada ne zaboravljaTalibani su trenutno na vlasti
Koji "moji"?ne ulazim u osobne procjene ali tvoji su nekada stripove zvali smeće i zabranjivali ih na plenumu...kako da zaboravim da ste zabranjivali zagora,bleka sstenu,ken parkera,korta meltezea...to se nikada ne zaboravlja
Dobro je što nisi naseo i napao tog ćacija matorog. To oni zele@Pesadinac, koliko si ti meni jedan gadan covek. Mozda si drugima ok, to je samo moje misljenje na osnovu par poslednjih postova.
"Voleo bih da ih jurimo po ulicama" nije poziv na ubistvo i nije stav N1.
Poredjenje N1 i Informera je nemoguce i napraviti. Na N1 rade novinari, sto podrazumeva da ne iznose zakljucke sami za bilo sta ozbiljnije, odnosno za kvalifikacije dela ili licnosti. Oni dozvole da to ucine sagovornici ili gosti, ako smatraju da su kompetentni, ali ne dozvoljavaju vredjanje, a ako je emisija uzivo, odmah opomenu gosta i sagovornika da to nije primereno.
Na Informer firmi rade neki nevaspitani ljudi koji sebe nazivaju novinarima, a Informer nazivaju medijom odnosno televizijom i novinama. Informer ima urednika koji rektora najveceg univerziteta naziva kriminalcem, olosem, rektalnim djokicom, politickim pederom, da ga treba uhapsiti, da je unistio Srbiju i studente...
Da li si nekad od bilo kog radnika N1 cuo nesto tako. Ne urednika, ne novinara, nego kamermana, elektricara, cistacice? Bilo koga.
Sta je dobijeno protestom ispred Informera? Pa dobijeno je da se pokaze koliko ljudi je nezadovoljno... hm, ne moze se reci izvestavanjem, jer samo mediji izvestavaju, nego firmom koja je dobila kanal na kablovskoj i beogradsku frekvenciju za sirenje kampanje protiv neistomisljenika vlasti. Svako od poznatih licnosti, ko je izrazio bilo kakvo nezadovoljstvo stanjem u Srbiji, etiketiran je, nazvan kriminalcem/kriminalkom, ustasom, Kurtijevim placenikom, olosem, teroristom, rusiteljom Srbije, izdajnikom, placenikom...
Da li si svestan kakve su to kvalifikacije i koliko su one opasne?
Ja sam pesacio sa studentima u NS i usput sam saznao da sam autonomas. Ja iz BG krenuo da odcepim Vojvodinu. Da li je jasno da je to laz? Ali to nije mala laz, to je ozbilja i teska optuzba.
Pesacio sam do Kragujevca kada sam za njih postao ustasa i Kurtijev placenik.
Jedno vece, kad sam sa suprugom i cerkom od 4 godine isao kuci, kod zgrade Pinka nam je vidno pijan covek prisao i psovao nam je majku (isprva nisam znao kome psuje, posto je iza bilo jos ljudi). Onda nam je psovao majku ustasku i kurtijevsku, pa je pokazivao kako bi je silovao... i obilazio je oko nas dok je to pricao i pokazivao. Shvatio sam da mi je oko vrata bila okacena pistaljka i da je to razlog.
@Pesadinac, ne znam ko si, ko god da si, ali ako si i malo covek, da li je tebi ok da te neko stalno targetira do te mere, da ti zbog jedne pistaljke na ulici pridje neko i psuje majku, preti silovanjem...