Uskoro vam stižem na SBB, pa ćete dodatno uživati u čarima TV Informer

anajade

Elita
Poruka
20.743
Drugarice i drugovi blokaderi, beskrajno vam hvala zato što ste mi podigli gledanost televizije do ludila. Uskoro vam stižem i na SBB, pa ćete dodatno uživati u čarima TV Informer. Mogao bih da vam uplatim nešto na račun za današnji marketing, tako da slobodno pustite fakturu. Da vas nema, valjalo bi vas izmisliti, jer takve imbecile majka jednom rađa. Voli vas i ljubi vaš Vučko - napisao je Đukanović.
https://informer.rs/politika/vesti/1004197/dukanovic-blokade-informer-tv

Dejan Vukelić Vukela, objavio je ovu izjavu na twiter i pozvao „Srbiju da peva, a srpski rod da se veseli“.

Obrni okreni, činjenica je da im je ovo samo napravilo besplatnu reklamu jer nisu svi za informer ni protiv informera.
Da je autogol, jeste.
Pa ako gledaš sa strane bota onda si tako pristrasan ali ako gledaš kao nepristrasan posmatrač onda vidiš da nešto nije normalno kada se okupi narod oko nazovi neke režimske televizije.I još kada vidiš urednika te televizije kako urla na protestante sa prozora onda shvatiš da su debelo zasrali svoje živote.

Pa ako gledaš sa strane bota onda si tako pristrasan ali ako gledaš kao nepristrasan posmatrač onda vidiš da nešto nije normalno kada se okupi narod oko nazovi neke režimske televizije.I još kada vidiš urednika te televizije kako urla na protestante sa prozora onda shvatiš da su debelo zasrali svoje živote.

Pa ako gledaš sa strane opozicije onda ne moraš biti njegov glasač ni simpatizer da bi bio bot, dovoljno je da gledaš situaciju objektivno i ne kažeš amin na sve što opozicija tvrdi.
Ti slobodno izvoli pa mi objasni koji je dobitak ove akcije i u čemu je razlika danas u odnosu na pre par dana.
Jel nestao Informer? Hoće li da promeni način pisanja i koncepciju tv emisija?
Još mu povećaste gledanost. Činjenica.

Pa ako gledaš sa strane opozicije onda ne moraš biti njegov glasač ni simpatizer da bi bio bot, dovoljno je da gledaš situaciju sa strane i ne kažeš amin na sve što opozicija tvrdi.
Ti slobodno izvoli pa mi objasni koji je dobitak ove akcije i u čemu je razlika danas u odnosu na pre par dana.
Tvoje razmišljanje je na nivou prostog SNS navijača.Razuma nema nigde i koji su tvoji dokazi da obični ljudi gledaju vašim očima?

Tvoje razmišljanje je na nivou prostog SNS navijača.Razuma nema nigde i koji su tvoji dokazi da obični ljudi gledaju vašim očima?

Nemoj ti mene pitati te stvari već mi ovako tupavom objasni kakva je konkretna korist od onog cupkanja u mestu 6 sati na 50 metara od zgrade Informera. Pa i ti sam znaš da nema nikakve koristi, samo štete, neki koji nisu ni znali za Informer ili su znali ali ga nisu pratili su se juče upoznali sa njim. Jedan deo njih će ostati tu.

Oni koji mrze Informer, mrzeli su ga uvek i znali su za njega, dobitak akcije znači nula.

I šta će se promeniti?

Neka neko "Dejanu Vukeliću Vukeli" predoči da je daljinski upravljač izmišljen negde sredinom dvadesetog veka, kanala ima nekoliko stotina, a slobodne volje nam ne nedostaje...što njemu i gazdama mu i jeste glavni problem sa nama. Normalan čovek to smeće neće ni pogledati kao što nije ni do danas, uključujući ljude na Telekomu. Ćacijima nema pomoći na kojoj god da su kablovskoj...
Tako da ne znam čemu se raduješ, bolje pleća za sedlo treniraj. Nameračili se ljudi ozbiljno :lol:

СББ је и док је био Шолаков, врло лепо сарађивао са Жељком Митровићем, и имао 30 Пинкових канала, а дужан је био да има само основни канал.У СББ-у је одавно и Курир ТВ, који је сличан Информеру по политичким афинитетима.

I šta će se promeniti?

Neka neko "Dejanu Vukeliću Vukeli" predoči da je daljinski upravljač izmišljen negde sredinom dvadesetog veka, kanala ima nekoliko stotina, a slobodne volje nam ne nedostaje...što njemu i gazdama mu i jeste glavni problem sa nama. Normalan čovek to smeće neće ni pogledati kao što nije ni do danas, uključujući ljude na Telekomu. Ćacijima nema pomoći na kojoj god da su kablovskoj...
Tako da ne znam čemu se raduješ, bolje pleća za sedlo treniraj. Nameračili se ljudi ozbiljno :lol:

Ako daljinski upravljač postoji 70 ili koliko godina onda to očito oni što su cupkali juče satima nisu znali.😁
Nikako da nam objasnite šta se konkretno dobilo onim perfomansom. Možda stoga što je odgovor - ništa.😁

Pa ako gledaš sa strane opozicije onda ne moraš biti njegov glasač ni simpatizer da bi bio bot, dovoljno je da gledaš situaciju objektivno i ne kažeš amin na sve što opozicija tvrdi.
Znaš li zašto je povećana gledanost? Ljudi su se radovali padu nečega što ni u jednoj normalnoj državi ne predstavlja novinarstvo.

Misliš zbog toga?
Evo, gledala sam i ja, ne da se radujem niti što me zanima, gledala sam podstaknuta temama i komentarima na Krstarici.
Pa upravo to, ili si navijač ili si protivnik. I posle toga, ostaju samo oni koji imaju taj nivo samosvesti. Moje mišljenje je da se bojkot sprovede tako što se neće prenositi nijedan njegova nasilna retorika nigde, niti deliti po instagramu i društvenim mrežama. ignor.

Znaš li zašto je povećana gledanost? Ljudi su se radovali padu nečega što ni u jednoj normalnoj državi ne predstavlja novinarstvo.

Pa gde su pali? Koliko ja vidim vrlo su živahni i nastavljaju po starom. U čemu se sastoji taj pad?
Jesi li svesna da ima oho ho ljudi koji za N 1 misle 100% isto kao vi za Informer ali ti drugi su čuli za daljinski pa ga jednostavno koriste.

Sama ideja da je demokratija blokirati i zabranjivati novine i televizije koje ti se ne svidjaju je apsurd, to su adolfovi i jozefovi fazoni. Nikad demokrate od vas.

Pa gde su pali? Koliko ja vidim vrlo su živahni i nastavljaju po starom. U čemu se sastoji taj pad?
Jesi li svesna da ima oho ho ljudi koji za N 1 misle 100% isto kao vi za Informer ali ti drugi su čuli za daljinski pa ga jednostavno koriste.

Sama ideja da je demokratija blokirati i zabranjivati novine i televizije koje ti se ne svidjaju je apsurd, to su adolfovi i jozefovi fazoni. Nikad demokrate od vas.
Ja ne vidim jer ne gledam. Malo je tužno ne znati razliku između pravog novinarstva i plaćenih medija. Da se razumemo, ja ne gledam ni N1 .

Ja ne vidim jer ne gledam. Malo je tužno ne znati razliku između pravog novinarstva i plaćenih medija. Da se razumemo, ja ne gledam ni N1 .

To je opet tvoje subjektivno mišljenje da je Informer plaćen medij a N1 pravo novinarstvo. Ja recimo mislim da su oba plaćeni mediji. Samo sa različitih strana. Za neke treće je samo Informer pravo novinarstvo...
I pošto svako ima neko svoje mišljenje, koristiti daljinski i gledati šta ti srcu drago. Ono mrsko obilaziti. Blokade i zabrane su za druga Kima i Sia.

To je opet tvoje subjektivno mišljenje da je Informer plaćen medij a N1 pravo novinarstvo. Ja recimo mislim da su oba plaćeni mediji. Samo sa različitih strana. Za neke treće je samo Informer pravo novinarstvo...
I pošto svako ima neko svoje mišljenje, koristiti daljinski i gledati šta ti srcu drago. Ono mrsko obilaziti. Blokade i zabrane su za druga Kima i Sia.
Da, jer su ponizili čitavu svoju profesiju ovakvim novinarstvom.
Pesadinac je dao odgovor, da se ne ponavljamo.

Misliš da je u redu pogasiti prorežimske medije a protiv režimske podržati?

Nemoj ti mene pitati te stvari već mi ovako tupavom objasni kakva je konkretna korist od onog cupkanja u mestu 6 sati na 50 metara od zgrade Informera. Pa i ti sam znaš da nema nikakve koristi, samo štete, neki koji nisu ni znali za Informer ili su znali ali ga nisu pratili su se juče upoznali sa njim. Jedan deo njih će ostati tu.

Oni koji mrze Informer, mrzeli su ga uvek i znali su za njega, dobitak akcije znači nula.
Površno posmatranje dovodi do toga da kriikuješ nešto što sam nikada nisi radio niti smeš da uradiš.

Površno posmatranje dovodi do toga da kriikuješ nešto što sam nikada nisi radio niti smeš da uradiš.

Znaći ne znaš kakva je konretna korist od onog juče. Da znaš, napisao bi.
Ja uopšte ne kritikujem one što su cupkali satima, njihov način trošenja vremena. Samo praktična korist glede Informera ne da je bila nula već je otišla u minus, povećali su im gledanost.

Znaći ne znaš kakva je konretna korist od onog juče. Da znaš, napisao bi.
Ja uopšte ne kritikujem one što su cupkali satima, njihov način trošenja vremena. Samo praktična korist glede Informera ne da je bila nula već je otišla u minus, povećala im gledanost.
Nisi u pravu.Da ti to objašnjavam trebalo bi mi pola sata.Treba samo da znaš da sve grešiš.

Back