Uskoro moguća štednja u rubljama!!

Otkud znam?
Onaj pirgavi Pobedonoscev je objavio radosne vesti i napravio komemoraciju na forumu.

Стварно нисам знао..
ајд,покој му Души грешној..
али је био будала за пример,мало и настран..
Тај је волео и хвалио Чавеза а истовремено подржавао амерички империјализам док је успут пљувао
по сваком здравом и праведном србском нациионализму а истовремено подржавао национализам комплетног региона..
мало шизофрено,ал ајде...
надам се да му живот протекао у радости и весељу док је нас овде нервирао..

Ko je od *******a ponio gaTJe na stapu..mislim niti jedan, jer ni sami oni ne vjeruju u to sto pricaju..satrase se ovdje uvjeravajuci nas da u Rusiji med&mleko..kad ono odes u Frankfurt am Main tamo sve tavarisi, bratja&druzja gologuza dosla Svabi na noge da zaradi koricu 'leba
to su tzv. McDonalds Rusi, nešto poput naših *******a

Koliko sam proveo vremena u onoj sigrici sa zombijima američki klanovi su u depresiji, upadaju u histeriju, pod medikamentima teše jedni druge, stay safe i sl.

U ruskim klanovima svesni sebe, bez pardona opišu svoje manje mesto ali im ne pada ni za živu glavu da ga napuste čak ni za Moskvu. Eh, da... i disciplinovani su... Kada je gejmer iz Moskve onda njega slušaju ali tu nema lažnih gradjana kao ja iz Moskve ali za 1. maj i vaskrs idem za Veliko Medvedovo... kad kažeš da si iz Srbije fino prodješ... ne diraju te ali nisu toliko ratoborni stalno me opominju... oni igraju nekako drugačije biraju koga će i kad da zveknu...i taj više ne mrda...

Otkud znam?
Onaj pirgavi Pobedonoscev je objavio radosne vesti i napravio komemoraciju na forumu.
Ma on je pun proliv reportaža o Zapadu i odjednom počeo da pominje imovinu na NBGD za rezervu. To znači da je putovao samo da mu dupe vidi put a da će ovde zauzima mesto na bežanijskom groblju poštenoj sirotinji na kraju.

Ma on je pun proliv reportaža o Zapadu i odjednom počeo da pominje imovinu na NBGD za rezervu. To znači da je putovao samo da mu dupe vidi put a da će ovde zauzima mesto na bežanijskom groblju poštenoj sirotinji na kraju.
Sirotinju ne treba ni sa'ranjivat..nego u gradske toplane pa naloziti..dzaba da zauzimaju grobna mjesta galantnoj gospodi i gospoDZama

Back