Uskoro će najjeftinija paklica cigareta koštati 300 dinara!!!

i to šibom po tvom dupetu!

Iako sa oprezom pratim izjave Svetske Zdravstvene Organizacije jer je to horda visokoobrazovanih hohštaplera
ipak je zanimljivo znati DA JE 60% SMRTI ŠIROM SVETA UZROKOVANO "SAVREMENOM" HRANOM

Da uprostim - pre bih dozvolio da mi dete bude u zadimljenom kupeu nego da ga odvedem jednom u McDonalds

Iako sa oprezom pratim izjave Svetske Zdravstvene Organizacije jer je to horda visokoobrazovanih hohštaplera
ipak je zanimljivo znati DA JE 60% SMRTI ŠIROM SVETA UZROKOVANO "SAVREMENOM" HRANOM

Da uprostim - pre bih dozvolio da mi dete bude u zadimljenom kupeu nego da ga odvedem jednom u McDonalds
nisu deca za svakog

Nadam se samo da nemas dece. Mozga svakako nemas.

Prica o zabrani pusenja na javnim mestima i slicne perverzije na ovu temu su vec nekoliko godina hit tema i to tako mora da bude, iako niko ne moze da objasni sta cemo sa desetine drugih stvari koje imaju daleko stetniji efekt na nase zdravlje. Jedan je gore naveden, a to je djubre od hrane. Dosta cesto se kod sirokih masa sa manjkom razuma prime ovakve price, a masa imajuci u sebi taj genetski zapis da treba stalno nekoga proganjati, okrece se odredjenoj grupi ljudi i pocinje na njij hajku, tako su sada pusaci na udaru. Proci ce i to, kad se ta prica potrosi doci ce neki drugi na udaru.
Ja pristajem da se pakla cigara prodaje po 1000 dinara, ali da mi ne palamude o pusenju i da mi se obezbedi prostor srazmeran prostoru koji se obezbedjuje nepusacima. Ja cu dobrovoljno da se odreknem svake potraznje prema fondu za socijalno za troskove koji budu nastali za moje lecenje za bolesti za koje je dokazano da nastaju kao posledica pusenja. Da pojednostavim, sam cu snositi sve troskove za svoje lecenje ako obolim od neke bolesti gde je naucno dokazano da je posledica pusenja.
Ja bih takodje pre dopusti svom detetu da pusi (ne samo da sedi u kupeu), ali bi mu zabranio da jede u McDonalds-u. Inace ta govna od hrane koja se prodaju u McDonalds-u su hit kod nas i drzavama slicnih nama iz bivseg Istocnog bloka, u USA normalan Amerikanac tamo ne svraca. Tamo ide samo drustveni sljam, dno, ljudi sa socijalnog i egzistencijalnog dna. Tamo ima armija cudnih pojava koje imaju 200 i vise kilograma i lice na maskotu za Michelin gume. Koji nisu postali takvi zato sto su pusili, vec zato sto su djubre od hrane jeli.

Poslednja izmena:
60% SMRTI ŠIROM SVETA UZROKOVANO "SAVREMENOM" HRANOM
Jedan je gore naveden, a to je djubre od hrane.
U Bibliji bi trebalo da piše: "Pre će kamila proći kroz iglene uši nego što će pušač priznati da je duvan štetan ili pijanica priznati da je alkohol štetan!"

Paklica će i dalje biti MANjE OD TRI EVRA a to je previše jeftino!

Back