Ускликнимо с љубљвљу

Samo malo ispratis blizu istoriju i mozes da izvedes zakljucak....a ta funkcija nam je potrebna koliko i funkcija kralja....
Sad moram da idem ali,nastavicemo nekom prilikom...:kpozdrav:

Kad kazes istorija , a mislis na Crkvu , onda ne mozes reci NOVIJA . To ne postoji . Ne samo sto je crkva po svojoj prirodi sasvim konzervativna , nego i zato sto za Crkvu ,, vreme sporije tece .
Ako kazes istorija i mislis na SPC , onda mora da se uzme u obzir svako dan od Makarija , pa do danas .

Pa nije to istorija LDPa , nego Crkve .

Kad kazes istorija , a mislis na Crkvu , onda ne mozes reci NOVIJA . To ne postoji . Ne samo sto je crkva po svojoj prirodi sasvim konzervativna , nego i zato sto za Crkvu ,, vreme sporije tece .
Ako kazes istorija i mislis na SPC , onda mora da se uzme u obzir svako dan od Makarija , pa do danas .

Pa nije to istorija LDPa , nego Crkve .

Ako si protiv crkve,odmah si ldp...:roll: imamo totalno suprotne stavove po ovom pitanju ali ne mislim da se svadjam sa tobom.Ok,tebi treba,meni ne.I mirna Backa......

Mislis li da bi moglo i bolje ispasti ...

Licno , ne verujem . nema tog foto-shopa , koji bi tu mogao mnogo da uradi , i ako fotogradfi kazuu da je svemoguc program .

Niko ne moz da te u..ere , ko majka priroda . A ima i lep glas .

Mada , samo u Srbiji ( mozda i u americi ) , konjski , pijacni advokat , koji je resavao romske sporove na pijaci u Obrenovcu , moze tako visoko da se vine .
Medjij su ga pratili ko da je vanzemaljavc , a i bio je ministar pravde , ( sunce ti poljubim ) .
Pa mora da propadnemo , pa sta god bilo .
@ Tema . Bozjim pomislom , imali smo Pavla za Partrijarha ... moze nam se sad dogoditi , da dobijemo koga zasluzujemo .

:klap:

"Iako je za sobom gasio svetla, nije koristio grejalicu, išao pešice kud god je mogao, za patrijarha Pavla moglo se reći da je štedljiv, ali nikako i škrt.

Kao novinarka koja je, po prirodi posla često dolazila u Patrijaršiju, jednom prilikom sam u kabinetu sekretara Njegove svetosti zatekla starijeg muškarca, prilično neugledno obučenog, kako sedi na kanabetu.

Čekajući neko saopštenje SPC, i sama sam već dugo sedela pored tog čoveka i upitala ga: "A koga Vi čekate?" Rekao je: "Patrijarha čekam. On će mi pomoći, prijatelji smo iz detinjstva. Ja sam iz Bosne, svi moji su već izbegli u Nemačku, ja bih kod sina ali nemam mogućnosti da platim put."

Moram priznati, a i danas me stid kad se toga setim, pomislila sam "evo još jednog pacijenta" jer je bilo mnogo onih koji su se tih ratnih godina lažno predstavljali. Čudila me jedino smirenost i potpuna uverenost tog čoveka da će patrijarh sigurno doći. A tako je i bilo.

Nakon što su mu javili da ga u sekretarijatu čeka čovek koji kaže da ga poznaje, patrijarh je sišao, otvorio vrata kancelarije, prepoznao prijatelja koga dugo nije video, zagrlio ga čvrsto nazivajući imenom, nisam upamtila kojim, ali po kome sam zaključila da je iz muslimanske porodice. Patrijarh ga je pitao kako može da mu pomogne, a onda otrčao do svoje sobe, doneo koverat sa novcem i naložio sekretaru da se kupi karta za voz za Nemačku. Zadržao se s prijateljem još neko vreme razgovarajući o porodici, deci... a zatim ga ispratio i poručio da se javi, ako još nešto zatreba. "

Jasminka Kocijan

Ako si protiv crkve,odmah si ldp...:roll: imamo totalno suprotne stavove po ovom pitanju ali ne mislim da se svadjam sa tobom.Ok,tebi treba,meni ne.I mirna Backa......

Ama , ne mora aLDP . moze i istorija casopisa vecernje gluposti ... ovaj vecernje novosti .
Meni Crkva bas treba . Tako sam vaspitan . Moji su od uvek isli nedeljom u Crkvu . Pa cak i odma posle rata . Oni idu , a neki spijuniraju .
Pa sam i sam tako vaspitan . I to jos u ono vreme kad to i nije bilo popularno , ko sad . A sad , ako si ateista , to je u redu . Verujes da ne verujes . A ako si agnostican , onda je to , pak treca stvar . A l i to je u redu . A sad , sta ce na predcednik republike . Sta ce nam Premijer . Sta ce nam direktori skola , a narocito , sta ce nam Partrijarh ... zaista ne razumem pitanje . Moze biti da sam gloop . Ni to nije iskljuceno .

Ama , ne mora aLDP . moze i istorija casopisa vecernje gluposti ... ovaj vecernje novosti .
Meni Crkva bas treba . Tako sam vaspitan . Moji su od uvek isli nedeljom u Crkvu . Pa cak i odma posle rata . Oni idu , a neki spijuniraju .
Pa sam i sam tako vaspitan . I to jos u ono vreme kad to i nije bilo popularno , ko sad . A sad , ako si ateista , to je u redu . Verujes da ne verujes . A ako si agnostican , onda je to , pak treca stvar . A l i to je u redu . A sad , sta ce na predcednik republike . Sta ce nam Premijer . Sta ce nam direktori skola , a narocito , sta ce nam Partrijarh ... zaista ne razumem pitanje . Moze biti da sam gloop . Ni to nije iskljuceno .

Da,ja sam ateista.Tako si vaspitan.U redu.I mene su tako vaspitavali ali sam ja video da je to sranj.e.Ovo je bilo pitanje oko izbora novog patrijarha i ja sam rekao sta mislim.Izvini,ako sam povredio tvoja osecanja kao vernika SPC.Nema potrebe da se bilo ko naziva glupakom,da je iz ove ili one stranke,samo zato sto ne deli tvoj stav.
A sto navodis da ne treba predsednik,direktor skole,oni obavljaju svoj posao za koji su placeni.I taj posao je vidljiv.Dobro obavljen ili ne,vidi se ucinak...

Da,ja sam ateista.Tako si vaspitan.U redu.I mene su tako vaspitavali ali sam ja video da je to sranj.e.Ovo je bilo pitanje oko izbora novog patrijarha i ja sam rekao sta mislim.Izvini,ako sam povredio tvoja osecanja kao vernika SPC.Nema potrebe da se bilo ko naziva glupakom,da je iz ove ili one stranke,samo zato sto ne deli tvoj stav.
A sto navodis da ne treba predsednik,direktor skole,oni obavljaju svoj posao za koji su placeni.I taj posao je vidljiv.Dobro obavljen ili ne,vidi se ucinak...

Vidi , ja sam za sebe rekao , da sam moze biti glup i da to nije u opste iskljuceno . Ne za tebe . Ja u opste namam tako rigidan stav prema neistmisljenicima .

I posao Crkve , pa i Partrijarha je i te kako vidljuiv , kao i posao direktora skole . Potuno isto .

I sto se mene tice , sasvim je OK , da je neko ateista , ko i vernik , pa i vernik neke druge vere . Agnostik , ma sta bilo .
Kao sto su govorili srpski Partrijarsi . Brat je mio , koje vere bio .

Back