МАЧАК
Buduća legenda
- Poruka
- 25.542
odakle si ga iskopao?!
da mu ti nisi posvetio ovoliku paznju mislio bi da je vec otisao?!![]()

Ево и са тобом да се сложим.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odakle si ga iskopao?!
da mu ti nisi posvetio ovoliku paznju mislio bi da je vec otisao?!![]()
[/B]
Samo sam cekao da ti sam to napises.Eto,to je bilo moje pitanje...Naravno da ce da okrene zbog malo moci i nesto para....
A kako ti mozes bbiti siguran u to ?
ti to za sad ne mozes znati . No i ako tako bude , to na znaci da SPC ne treba Partrijarh , i da je poglavar SPC nepotrebna funkcija .
Samo malo ispratis blizu istoriju i mozes da izvedes zakljucak....a ta funkcija nam je potrebna koliko i funkcija kralja....
Sad moram da idem ali,nastavicemo nekom prilikom...![]()
То је кретен који се целу деценију шлихта уз власт,
и коме медији посвећују већу пажњу, но супруга код куће.![]()
Kad kazes istorija , a mislis na Crkvu , onda ne mozes reci NOVIJA . To ne postoji . Ne samo sto je crkva po svojoj prirodi sasvim konzervativna , nego i zato sto za Crkvu ,, vreme sporije tece .
Ako kazes istorija i mislis na SPC , onda mora da se uzme u obzir svako dan od Makarija , pa do danas .
Pa nije to istorija LDPa , nego Crkve .
Mislis li da bi moglo i bolje ispasti ...
Licno , ne verujem . nema tog foto-shopa , koji bi tu mogao mnogo da uradi , i ako fotogradfi kazuu da je svemoguc program .
Niko ne moz da te u..ere , ko majka priroda . A ima i lep glas .
Mada , samo u Srbiji ( mozda i u americi ) , konjski , pijacni advokat , koji je resavao romske sporove na pijaci u Obrenovcu , moze tako visoko da se vine .
Medjij su ga pratili ko da je vanzemaljavc , a i bio je ministar pravde , ( sunce ti poljubim ) .
Pa mora da propadnemo , pa sta god bilo .
@ Tema . Bozjim pomislom , imali smo Pavla za Partrijarha ... moze nam se sad dogoditi , da dobijemo koga zasluzujemo .
Ako si protiv crkve,odmah si ldp...imamo totalno suprotne stavove po ovom pitanju ali ne mislim da se svadjam sa tobom.Ok,tebi treba,meni ne.I mirna Backa......
Ama , ne mora aLDP . moze i istorija casopisa vecernje gluposti ... ovaj vecernje novosti .
Meni Crkva bas treba . Tako sam vaspitan . Moji su od uvek isli nedeljom u Crkvu . Pa cak i odma posle rata . Oni idu , a neki spijuniraju .
Pa sam i sam tako vaspitan . I to jos u ono vreme kad to i nije bilo popularno , ko sad . A sad , ako si ateista , to je u redu . Verujes da ne verujes . A ako si agnostican , onda je to , pak treca stvar . A l i to je u redu . A sad , sta ce na predcednik republike . Sta ce nam Premijer . Sta ce nam direktori skola , a narocito , sta ce nam Partrijarh ... zaista ne razumem pitanje . Moze biti da sam gloop . Ni to nije iskljuceno .
Jedno pitanje za sve.
Sta cemo konkretno dobiti od bilo koga da bude izabran?!
Da vaskrsne Lazar Hrebljanovic i njega da izaberu,sta time dobijamo?
Da,ja sam ateista.Tako si vaspitan.U redu.I mene su tako vaspitavali ali sam ja video da je to sranj.e.Ovo je bilo pitanje oko izbora novog patrijarha i ja sam rekao sta mislim.Izvini,ako sam povredio tvoja osecanja kao vernika SPC.Nema potrebe da se bilo ko naziva glupakom,da je iz ove ili one stranke,samo zato sto ne deli tvoj stav.
A sto navodis da ne treba predsednik,direktor skole,oni obavljaju svoj posao za koji su placeni.I taj posao je vidljiv.Dobro obavljen ili ne,vidi se ucinak...