Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zdravo, imam problem s penisom, kozica na penisu je mnogo uska i jedva da mogu da je povucem. Jel zna neko kako to mogu da resim, cuo sam da ima neka krema koja omeksava kozicu. Hvala.
kad si to primetio kad je odjednom postalo HITNO
pretpostavljam da je trajno resenje operacija, nije obrezivanje nego ti malo to isprave, jednostavno je
To je fimoza.Odes kod najblizeg urologa i zakazes intervenciju.Radi se u lokalnoj anesteziji,bezopasna i laka.Nekad izadjes istog dana sa odelenja ili sutradan.Mnogo osoba boluje od ovog problema,bitno je da se resis i otklonis problem sto pre.Nikakva krema ti ne moze pomoci.
To je fimoza.Odes kod najblizeg urologa i zakazes intervenciju.Radi se u lokalnoj anesteziji,bezopasna i laka.Nekad izadjes istog dana sa odelenja ili sutradan.Mnogo osoba boluje od ovog problema,bitno je da se resis i otklonis problem sto pre.Nikakva krema ti ne moze pomoci.
То јесте фимоза али није свака фимоза истог степена.
Не посеже се одмах за операцијом већ се пацијенту да неки од кортикостероидних кремова на неко време (до месец дана) да се покуша са истањивањем коже, а ако то не успе прибегава се операцији.
Imam 12 godina kozicu sam skinuo sa 6 god tada sam poceo da drkam. Sada vise nemam problema sa tim. Velicina penisa je 11cm da li je to normalno i zadovoljavajuce za moj uzrast. Pliz ako neko mzoe da mi odgovori hvala unapred