Usisivač- LG ili Gorenje, ili...?

• Začetnik teme Začetnik teme Dinna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam dobila Gorenje usisivac-parocistac. Ne znam koliko je kostao, ali rekla bih da nije bio bas jeftin. Ima kesu, i razne druge dodatke, pere tepihe, mebl sa namestaja cak i prozore. Ima taj deo gde se ubaci voda, ima svoj neki deterdzent za pranje i te mirisne zajebancije. Zadovoljna sam, samo je prilicno tezak,ali dobro usisava, odize tepih koliko je jak.

Lolić, kakva tema.. : )))))

Mi imamo crveni usisisivač Bosh, a juče sam namestio 3 zavese u stanu. Dve idu na jedan prozor + ono sa strane, odrao sam se...

Glasam za povratak metle u srpske domove...
Zato što...
Meti ispred svoga praga
jer je i to deo sveta
ko to radi, taj je snaga
ekološkoga pokretaaaaaa

:p

HeBePoBaTaH_:
Lolić, kakva tema.. : )))))

Mi imamo crveni usisisivač Bosh, a juče sam namestio 3 zavese u stanu. Dve idu na jedan prozor + ono sa strane, odrao sam se...

Glasam za povratak metle u srpske domove...
Zato što...
Meti ispred svoga praga
jer je i to deo sveta
ko to radi, taj je snaga
ekološkoga pokretaaaaaa

:p
Tema je praktična, iz života porodice sa troje dece, koja mrve i prljaju i dižu prašinu, a uz to imaju česte probleme sa respiratornim organima, koji su dobrim delom uslovljeni alergijom na prašinu...a i dva 'crknuta' usisivača za šest godina, tako da mi se ne daju pare bez veze...A šta se ti, btw, mešaš u ženske stvari, i to vrlo nesuvislo... Hvala svima (osim ovom HEBEPOBATHO nezrelom) na sugestijama, zaista su mi pomogla vaša iskustva!

Gospo Džo, hahahahaha "deca prave parašinu"...3 usisivača za 6 godina? pa tolika nije ni razlika između vaše dece.u godinama.. A ovo su ženske stvari? Pa posle priča o ravnopravnosti, ovo-ono...

Što ne platite ženu? Evo, recimo, ja ponekad usisavam, ali i plaćam mom zlatu ženu da sredi kuću, ne tretiram je ko rasplodnu kobilu..

Bem ti tetke nedohebene... : )

Mi imamo gorenje, usisnamoc 320, a ono sto je najvaznije nema kese, nego prasina ide u plasticnu posudu koju samo ispraznis za sekund i vratis.Ima valjda dva hepa filtera, pa jako mali deo prasine izlazi napolje. Platili smo ga oko 7000din u Merkuru pre par meseci.

Cao Angi7, mi smo upravo kupili Gorenjev Mars III. Posto je upravo izasao iz kutije, vuce kao lud, na moje zadovoljstvo :D. Kako ste vi zadovoljni do sad? I nije mi jasan jedan dodatak koji smo dobili uz njega, a to je neka rotaciona cetka koja lici na obicnu papucicu ali se unutra cetkice okrecu. Jel imate i vi to?

Back