Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
hmm ja sam ti mogao reci sve najgore medjutim...... dobili su akreditaciju tako da protiv drzave ne mogu i ako ona kaze da su dobri onda su dobri i ja se izvinjavam za sve sto sam pricao
Inace akreditacija se odnosi za fakultet u novom sadu a ne u nishu sto ce reci da ce to odeljenje u dogledno vreme morati da bude ugaseno ili da preraste samo u kosultativni centar a ispite i zvanicno i svakojako polagati iskljucivo u NS-u .... Za studijske programe to niko ne zna jer su nesto menjali oko akreditacije pa bi bilo najbolje otici tamo ili pozvati telefonom i raspitati se..... a baci pogled i na http://www.useens.net/ ..... verovatno vec znas ali mozes pogledati.....
Imaj na umu da fakultet traje 3 god.i da nakon toga moras i na master dakle + 2 god.... cisto da te ne slazu kao sto umeju... i sa 3 god nemas pravo polaganja pravosudnog ispita ...... ovo kazem ako se odlucis za prava a za ostalo .... pojma nemam ....
iii jos nesto ..... mozes se upisati i na moj fakultet za spijune ako si zainterseovan planiram uskoro da otvorim )))) ..... ovo je sala )))