Usce ili Delta City??

Изађе ми алергија кад ме деца одвуку тамо. Све на једном месту је баш оно што ми смета. И они што на улазима нападају за паре и чињеница да исте ствари можеш да нађеш јефтиније. Не волим молове.

Iskreno, ne znam da li vec postoji ova tema.. ali svejedno sam napravila novu - da ne bih trazila z:lol:z:lol:

Pa? Sta je po vama bolje, i zasto..?

ne uzivam ni u jednom ni drugom nesto posebno, i jako retko svratim
al mi se cini da mi je lepsi delta siti, manji je i nekako prijatniji, usce mi je preveliko, prekonfuzno nekako
ali zbog blizine i kad moram da odem u neki tc, to bude usce, do njega po lepom vremenu mogu i peske (malo vuce ona reka na mostu majku joj oce vrtoglavica al nema veze avantura :lol:) a za mene je delta predaleko i iziskuje placanje karte onim fasistima pa izbegavam tamo :lol:

Pa ako mozes do usca pesaka onda mozes i tramvajem odatle da produzis do delte.
Ja isao nedavno par puta u tom pravcu i nije bilo kontorle.

pa mogu, al moram da napunim kartu da ne izlazim tamo negde u tri lepe i cekam drugi....mislim bez vredjanja bilo kome al ja sam slaba sa poznavanjem novog bga....pa mi je lakse sverc po starom delu i izlazak i cekanje drugogo nego po novom bg...a ima ih kolko oces na tim dugim relacijama....95 uvek ima tu moram da kucam...trandza ima i tu su me hvatali pa kucam....sve u svemu smor a ima isto sto i u uscu ako bas jurim nesto sto mi treba sa takvog mesta lakse mi je na usce
uostalom rekoh slabo ja i idem na takva mesta, odem retko na usce jos redje u deltu...najcesce odem na usce zbog idea-e jer mi je to jedina najbliza a velika, ove sitne po gradu nemaju isto sto i ta velika, a i to par puta godisnje.....nista znacajno....
al eto ako biram kazem lepsa mi delta....to sto je meni nepraktican odlazak je drugo :lol:

pa valjda tamo ima jeftinije nego ovde, e sad ne znam koliko je to jeftinije kad uracunas i gorivo....nisam bila pojma nemam kolika je razlika u cenama

- - - - - - - - - -

Ха ха који крш Делта, Фешн парк у Инђији је тата-мата.

Indjija je shit, ne moze ni da se poredi sa Uscem.

evo vi ste bili
jel se isplati?

Ушће или Делта? Да ли су се ваши утисци променили за ове две године. Шта је боље када је у питању одећа и обућа, Делта или Ушће.

Šteta što je u Ušću prestao bioskop da radi. Imali su dobre naćose:)
Kakav je onaj u Delti? Da li ima 3D?

Ušće mi je bliže, smor mi je odlazak do Delte.

Poslednja izmena:
Оне радње које ме занимају постоје и у граду, шопинг молови су добри једино због ВЦ-а.

Уосталом, најближи ми је ТЦ "Зира", тако да њему дајем свој глас.

Poslednja izmena od moderatora:
pa valjda tamo ima jeftinije nego ovde, e sad ne znam koliko je to jeftinije kad uracunas i gorivo....nisam bila pojma nemam kolika je razlika u cenama

evo vi ste bili
jel se isplati?

Da je jeftinije, ne bih bas rekao. Ima nekih stvari (u samo par prodavnica) koje su jeftinije, ali je vecina prilicno skupa, kao da uopste nije outlet.
Tako da je neko moje misljenje da se ne isplati ici.

E sad druga je stvar sto je meni taj outlet na manje od 15 minuta kolima od kuce pa mogu cesce da odem,
ali i pored toga sve kupujem u Uscu jer sam u gradu skoro svaki dan pa mi je zgodnije.

Da je jeftinije, ne bih bas rekao. Ima nekih stvari (u samo par prodavnica) koje su jeftinije, ali je vecina prilicno skupa, kao da uopste nije outlet.
Tako da je neko moje misljenje da se ne isplati ici.

E sad druga je stvar sto je meni taj outlet na manje od 15 minuta kolima od kuce pa mogu cesce da odem,
ali i pored toga sve kupujem u Uscu jer sam u gradu skoro svaki dan pa mi je zgodnije.
nije jeftinije? znaci lazu za one reklame 50 posto i ostale cifre koje ispaljuju? to fora da dodjes da se zaletis, pa kad si vec tu kupis nema veze sto kosta isto, da ne bude da si iso za dzaba, odlicna strategija svidja mi se kako razmisljaju :lol:

Jesu li to najveći shopping centri u Srbiji i BG-u?

Kod nas u HR i ZG-u najveći je WEST GATE! Prostire se na 226000m2 (bruto), ima 240 trgovina (oko 100000m2) i 7250 parkirnih mjesta... Sagrađen je 2009. godine.

westgate_zagreb_a260110.jpg

http://westgate-shopping.com/o-westgateu/

P.S. Ovo nije nikakva provokacija u stilu mi imamo veći, nego jednostavno, razgovor, usporedba...

Back