Dr. House
Primećen član
- Poruka
- 916
Je l' zna neko koliko je kuglanje u Uscu ili u Delti? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno, ne znam da li vec postoji ova tema.. ali svejedno sam napravila novu - da ne bih trazila
Pa? Sta je po vama bolje, i zasto..?
Pa ako mozes do usca pesaka onda mozes i tramvajem odatle da produzis do delte.
Ja isao nedavno par puta u tom pravcu i nije bilo kontorle.
Ха ха који крш Делта, Фешн парк у Инђији је тата-мата.
Ха ха који крш Делта, Фешн парк у Инђији је тата-мата.
Indjija je shit, ne moze ni da se poredi sa Uscem.
Ушће или Делта? Да ли су се ваши утисци променили за ове две године. Шта је боље када је у питању одећа и обућа, Делта или Ушће.
Šteta što je u Ušću prestao bioskop da radi. Imali su dobre naćose
Kakav je onaj u Delti? Da li ima 3D?
Ušće mi je bliže, smor mi je odlazak do Delte.
pa valjda tamo ima jeftinije nego ovde, e sad ne znam koliko je to jeftinije kad uracunas i gorivo....nisam bila pojma nemam kolika je razlika u cenama
evo vi ste bili
jel se isplati?
nije jeftinije? znaci lazu za one reklame 50 posto i ostale cifre koje ispaljuju? to fora da dodjes da se zaletis, pa kad si vec tu kupis nema veze sto kosta isto, da ne bude da si iso za dzaba, odlicna strategija svidja mi se kako razmisljajuDa je jeftinije, ne bih bas rekao. Ima nekih stvari (u samo par prodavnica) koje su jeftinije, ali je vecina prilicno skupa, kao da uopste nije outlet.
Tako da je neko moje misljenje da se ne isplati ici.
E sad druga je stvar sto je meni taj outlet na manje od 15 minuta kolima od kuce pa mogu cesce da odem,
ali i pored toga sve kupujem u Uscu jer sam u gradu skoro svaki dan pa mi je zgodnije.