Usao sam na stranicu koja krade ip adrese

• Začetnik teme Začetnik teme nestl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

nestl

Zainteresovan član
Poruka
247
Naime, slucajno sam na nekoj striming platformi usao na link koji sadrzi ip grabber (prema pretrazi otredjenoj na virustotal sajtu), i taj lik sto je to poslao rekao mi je da mogu da se pozdravim sa internetom tj. sa igranjem igrice, i zaista posle pola sata nisam prvo mogao da udjem na kratko u igricu, a sutradan mi je pisalo non stop recconected dok sam u igri ( moguce da je to slucajnost ali nikada mi se to pre nije desavalo) pritom pretrzivanje na internetu radi normalno, da li postoji nacin da promenim ip adresu ili da kontaktiram sbb ili nesto trece? Link na koji sam usao se zove screenshot . best
Screenshot_1.png

Naime, slucajno sam na nekoj striming platformi usao na link koji sadrzi ip grabber (prema pretrazi otredjenoj na virustotal sajtu), i taj lik sto je to poslao rekao mi je da mogu da se pozdravim sa internetom tj. sa igranjem igrice, i zaista posle pola sata nisam prvo mogao da udjem na kratko u igricu, a sutradan mi je pisalo non stop recconected dok sam u igri ( moguce da je to slucajnost ali nikada mi se to pre nije desavalo) pritom pretrzivanje na internetu radi normalno, da li postoji nacin da promenim ip adresu ili da kontaktiram sbb ili nesto trece? Link na koji sam usao se zove screenshot . best Pogledajte prilog 895790
ja bih skenirao tvoj računar sa nekim antivirusom , antimalverom i sl.

Back