Ушао сам на силу, и шта ћемо сад?

Ја не знам шта је тешко да јавни функционер каже:"Погрешио сам, нисам требао то да урадим."

Па тешко је свима да кажу да су зарад сопствене гоозце туђу гоозицу ставили у процеп ....

Ево пођимо рецимо од ДС'а ....

Него да се вратимо на томешто глуми да је 'нај од нај'

Паможда председник указује какво цело бирачко тело по њему треба да буде...

Можда он као врховни 'топ дог' мушкарчина показује какав мушкарац треба да буде да би жене биле расположене за копулацију и прокреацију

Мислим да жене треба да одиграју значајну улогу у показивању мушкарцима шта је пожељно ....ако већ нису показале....

Možda neko ipak podnese prijavu?

Па јавни тужилац има дужност и обавезу да у има 'заштите конкуренције и тржишта' покрене самостално поступак

Вероватно сви сматрају да је ово понашање прихватљиво и пожељно и 'тржишној утакмици'

Да изађе можда краљ или крунски савет ? :think: @Mystic+

Poslednja izmena:
Ја не знам шта је тешко да јавни функционер каже:"Погрешио сам, нисам требао то да урадим."
pa jel vidis da se hvali da je siledzija, oni nikad ne grese, jer su jaci, sve rade na silu, dok im se ona ne obije o glavu

Ушао сам на силу, и шта ћемо сад?​

tek ces da vidis, vrhovni caci, ima da odgovaras, ekspedovacemo te u evropski sud pravde

Када све ово зна, потпуна је демагогија и лоша копија студентских блокада, протеста и њихових захтева, концепт захтева који Вучић намерава да саопшти на свом страначком скупу 12. априла: „да се студенти врате на наставу, а одговорни за насиље у земљи доведу пред лице правде.“

av je glupi siledzija, koji samo krade tudje ideje

Ако ће насилници морати да одговарају – први извор насиља је Александар Вучић. Због тога се поводом предстојеће режимске копије митинга студената и незадовољних грађана, чувајмо провокација.

Први извор насиља је Александар Вучић

Силеџијство је проблем милиције и суда јер ми плаћамо суд и милицију да се обрачуна са силеџијом

@Обилић
pa on se sili i nad njima, gutne spid i bije, ne bas on licno, on samo izdaje naredjenja, i deli otkaze ko nece da slusa, pa mi mislimo da je i sam drogiran

Prosečan naprednjački mozak nema ugrađenu tu funkciju da pomisli - čekaj, sutra može meni da se desi da tako negde najjebem i zaglavim u bolnicu u kritičnom stanju. Da li bi meni tad prijalo da uđe ovaj nesretnik i uvede buljuk novinara da me snimaju kada u tom trenutku ne sme u sobi da bude ni čaša a da nije sterilisana.

1000023080.jpg

Back