Usamljenost

TerminatorX

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.886
Kako je podnosite ?
Da li se bojite da ce te ostati sami?

Naravno ,pitanje se odnosi na slobodne ljude ...znaci takve stvari da li je to vas izbor ili ....vezano za temu?

FaLA.

usamljenost je globalni problem od seks i grada i njujorka, do borče, ovče i kaluđerice
bolje je biti sa nekim, ali čovek mora znati da e i sa nekim, ipak, sam
hoću reći, podršku i oslonac, kao i sve što je potrebno za "borbeni komplet" čovek mora imati u sebi, biti zadovoljan i sposoban, samodovoljan, ali ako ima i može sa nekim, onda i treba da podeli vreme, zadovoljstvo, troškove i sve drugo

Strahom od samoće bacaš se u naručje pogrešnog životnog saputnika. Da bi i u tim očima prepoznao sjaj svoje samoće. Jer se u njima ne vidiš, kao vampir pred ogledalom...

Zavoleti život, kao čudo postojanja i avanturu, daleko je mudrije. Jer samoća ne podnosi takav um. Niti takvo srce...

Poslednja izmena:
Ranijih godina nisam podnosila samoću. Stalno mi je trebalo da budem okružena ljudima.
Sada je prizivam jer mi je najbolje u mom društvu ne zato što sam egocentrični manijak nego zato što retko srećem inspirativne ljude.

malo ti je konfuzna postavka pa ne shvatam da li misliš na samoću - nemati partnera za ljubav i sex
ili na samoću - ne družiti se sa ljudima jer se bolje provodiš dok svom ljubimcu bacaš lopticu i pišeš postove na krstarici:lol:

Usamljenost je posledica emocionalne nepovezanosti, otudjenosti, nemanja nekog ko bi nam bio emocionalno vazan..takva emocija je sasvim ok, jer nas pokrece na promenu..kad su partnerske veze u pitanju - da upoznamo nove ljude (mada sa 30+ to vise nije tako jednostavno)..
...to osecanje ti govori da prizeljkujes nekoga i da si sposoban ostvariti kontakt,..problem bi bio u slucaju da je to osecanje konstantno, da nisi u stanju povezati se ni sa roditeljima, prijateljima...itd...
Ponekad se osecam tako (kad je partnerstvo u pitanju), ali se ne plasim..lepo je imati nekoga, ali ne po svaku cenu...to je moj izbor, kakav ce biti rezultat ne znam...zivim zivot, pa kako nanese...

Uglavnom dobro ali mi prodje kroz glavu i da cu zauvek biti sam.

ne bi bio ni prvi ni poslednji
ipak, tako ostaješ neprihvaćen i nepriznat, na neki način i bojkotovan od društva

- - - - - - - - - -

Usamljenost je posledica emocionalne nepovezanosti, otudjenosti, nemanja nekog ko bi nam bio emocionalno vazan..takva emocija je sasvim ok, jer nas pokrece na promenu..kad su partnerske veze u pitanju - da upoznamo nove ljude (mada sa 30+ to vise nije tako jednostavno)..
...to osecanje ti govori da prizeljkujes nekoga i da si sposoban ostvariti kontakt,..problem bi bio u slucaju da je to osecanje konstantno, da nisi u stanju povezati se ni sa roditeljima, prijateljima...itd...
Ponekad se osecam tako (kad je partnerstvo u pitanju), ali se ne plasim..lepo je imati nekoga, ali ne po svaku cenu...to je moj izbor, kakav ce biti rezultat ne znam...zivim zivot, pa kako nanese...

Најбољи шамар који сам икада прочитао: Свет ти не дугује ништа!

Пекло ме је данима, како то... није у реду. Али, истина је.

Свет ти не дугује ништа.

Храброст и захвалност, то су ноге којима можеш доћи до неке трајније среће у животу.

Храброст да мењаш своје околности, захвалност ако у томе имаш и савезнике.

Uglavnom dobro ali mi prodje kroz glavu i da cu zauvek biti sam.

a i što da ti zauvek budeš sam?
šteta bi bilo
pa kad si okačio onu sliku sa novom frizurom, cvetak zanovetak je rekla da si zastrašujuć, ali i da joj nisi ružan
to ti je jedan od najboljih komplimenta koje možeš da dobiješ
i to ti kaže cvetak, jedna od najboljih, ako ne i najbolja riba na forumu
dobro, ajde, sad je tuđa, sa decom i td, ali ko zna koliko stvarno dobrih riba tebe gotivi, a ti nemaš pojma o tome, i srećeš ih svakodnevno
mani se onih filmskih ideala gde tip za nekoliko minuta pokupi ribu pored šanka i razvali je od curca
za početak, ti probaj da razmeniš nekoliko rečenmica, sa nekom, bilo kojom, koju srećeš svakodnevno, pa sa nekom drugom, pa sa nekom koja ti se sviđa,pa polako, mic po mic
i uvatićeš je za pic

a i što da ti zauvek budeš sam?
šteta bi bilo
pa kad si okačio onu sliku sa novom frizurom, cvetak zanovetak je rekla da si zastrašujuć, ali i da joj nisi ružan
to ti je jedan od najboljih komplimenta koje možeš da dobiješ
i to ti kaže cvetak, jedna od najboljih, ako ne i najbolja riba na forumu
dobro, ajde, sad je tuđa, sa decom i td, ali ko zna koliko stvarno dobrih riba tebe gotivi, a ti nemaš pojma o tome, i srećeš ih svakodnevno
mani se onih filmskih ideala gde tip za nekoliko minuta pokupi ribu pored šanka i razvali je od curca
za početak, ti probaj da razmeniš nekoliko rečenmica, sa nekom, bilo kojom, koju srećeš svakodnevno, pa sa nekom drugom, pa sa nekom koja ti se sviđa,pa polako, mic po mic
i uvatićeš je za pic

Mislim da im taj ideal ne prolazi vec 20 godina, bar ne u kvalitetnim filmovima.

Pisao sam vec vise puta da imam problema kada komuniciram sa zenama, narocito sa onima koje mi se svidjaju ali se stanje srecom popravlja.

Kako je podnosite ?
Da li se bojite da ce te ostati sami?

Naravno ,pitanje se odnosi na slobodne ljude ...znaci takve stvari da li je to vas izbor ili ....vezano za temu?

FaLA.

ako se misli na singl status veze onda smatram da je to ok izbor, tačnije bolji od onog biti sa bilo kim..
ali generalno usamljenost nije dobra.. s tim da čovek ne mora nužno da bude usamljen ako nije u vezi.. postoji toliko drugih vrsta odnosa među ljudima koji mogu da ispune život..

Moze covek i da bude s nekim (brak ,veza ...) pa da se oseca u duhu usamljenim ,usamljenost nije dobra kakva god da je .

Covek nije stvoren ,da bi tako funkcionisao .

То сам виђао више пута, хорор и тамница у којој не бих желео да завршим. Јер не нуди више никакву могућност. Самоћа (бити single) их нуди безброј.

Back