Usamljenost

Imam inrovertnu crtu, pa usamljenost i samocu ne dozivljavam tesko, nekad mi i prija. Mada mi fale ponekad dobri sagovornici, ne racunam u njih ove sto se previse trude, uljuce se u mod za ostavljanje utiska.
Zao mi je sto sam bila sklona pravljenju komromisa, vodila se nekim principima i nacelima. Bolje bi bilo da sam vise bila svoja.

pre tri godine sam isla na "romanticno " putovanje sa muzem
u avionu,on nabio slusalice u usi i cita knjigu.umem i ja da citam...al posli smo zajedno,pa sam mislila da cemo caskati
deset dana sam provela ovako:
u sest se probudi,naravno da se i ja probudim od njegovog sata i ne mogu vise da spavam
ide da trci.vrati se,ide da pliva u ledenom bazenu.vrati se,sunca se na terasi sa slusalicama na usima i knjigom u rukama
do deset sam ja vec besna i ocajna jer sedim sama 4 sata....umem ja da se organizujem i sama,al ovo je kao romantika
uspemo da se pomirimo do 4 ,kad on opet ide na suncanje,al opet sa slusalicama,pa ja ostanem u sobi
u 9 uvece vec spava,jer u 6 mora da trci
nikad nisam bila usamljenija
tada sam i pocela vezu sa crnogorcem preko sms

Pa nije ni čudo što si se odlučila da započneš vezu sa nekim drugim...muž te je zaista previše zapostavljao, kao da mu i nije više bilo stalo do tebe.
Jesi s njim razgovarala u vezi toga zašto te zapostavlja na taj način?

Koliko ste usamljeni? Mislim , emotivno neispunjeni..Kako to prevazilazite? Da li na to reagujete tako sto se jos vise zatvarate i tonete u to stanje duha, ili nalazite mehanizme da to prevazidjete..? Da li napravite neku ishitrenu glupost, iz zelje da sto pre izadjete iz toga, kao npr. veza sa bilo kim, samo da imate nekoga..:) Znam, mnogo pitanja, al volela bih da cujem odgovor barem na neko od njih..:lol: kissim vas :lol:
a sta kao tu biramo da ne budemo s bilo kim,a birali smo familiju,okruzenje u kom radimo,ispostavi se da su svi prijatelji do jaja izbor?pfff

Back