Због усамљености имам 0 толеранције за зезанције, и како се онда зближити са неким? Сви људи хоће да при упознавању зачикавају, тестирају нешто.
Ја сам се договарао са некима да се виђамо и добио сам безброј испала, ја сада на прву испалу, а да ми неко није рекао унапред да је одустао, прекидам контакт, људи су одустајали од виђања а да ми нису ни јављали, ја се спремао, обрадовао се виђењу, не бих ни знао да су одустали од виђања да их пред полазак нисам питао, још бих и дошао и остао сам. Људи нису нормални, чак и такви имају људе око себе, како они такви имају?? Бавио сам се неко време и интернет продајом, слободно могу да кажем да су нормални људи мањина, није ми јасно како људи "хоће каки - неће каки" и који не поштују ни најмањи договор, који чак не знају ни сопствену улицу и број (?), како они имају људе поред себе?? Ја нисам нешто, али какви су људи изгледа да сам и савршенији од просека (изгледа да то није тешко), зашто сам ја онда усамљен?
То је зачарани круг, ако је неко био усамљен неко дуже време онда ће заувек бити усамљен.