usamljeno opijanje

Ne pijem nikada sam, niti sam uzhivam opojnu mirahuanu. Kada ne bih izlazio i druzio se alkohol i ovo drogo me nikada ne bi povukli da ih koristim. Nema nicheg lepog i zanimljivog u alkoholisanju i napu$avanju ako te trenutke ne mozhe$ da podeli$ sa humanoidom

nisam nikad tako...tj jednom sam se napila sama u kuci sve mi se vrtelo
e ali ne bih volela da pochnem mada mozhda nije loshe
to je kao neki alkoholizam
navukla sam se na chokoladu svaki dan bih je jela
:(
shta znam ono napijesh se i dodjesh na krstaricu...naduvash se i dodjesh na krstaricu..imash inspiraciju konachno si stvarno zanimljiv...mozesh da se druzish...e to

Tužno ti je to, brate. Nađi neku ribu koja pije pa se opijajte zajedno. Nemoj sam radi duševnog zdravlja. A i skupo je, ******. Gledam ovde u Njujorku crnci uzmu one male flašice viskija ili votke (unuće) pa napune inekciju i bodu se direkt u žile. Tak bar štede pare, a ta količina alkohola u krvi ga načisto oleši. Može u takvom stanju i da vozi kola jer panduri ne mogu da osete miris.

Desava mi se ponekad da se napijem sa caletom kuci... ono kao blejimo, pravimo velike planove :) i cirkamo pa se ubijemo :)

Najveci filing mi je kad se sam odradim kuci... Kad mi se sve smuci, kad sam u totalnom bedaku, kad mi dodje da nekog upucam jer mi nista ne ide.... odem lepo kupim viski (kad se ima malo vise para to je obicno Johnnie Walker Black 12g) i tompus sa ukusom cokolade... i onda se izolujem totalno (sve telefone iskljucim) pustim ziku i uzivam... :)

More_bre:
poslednjih godinu dana sve češće pijem sam.

bez neke posebne najave ili povoda, svratim u prodavnicu,
kupim određenu količinu alkohola, i pijem sam.

bez društva, bez povoda, bez cilja.

par sati sam pijan i raspoložen zahvaljujući alkoholu
i to je to.

ima li neko slične epizode ?
Naravno ,naidje neki period kada mi je sve preko k. ,mada samoca kod mene kratko traje :) obicno neko svrati....
da ma sta hteo da kazem,--Nikada nemoj da pijes sam i pij samo kvalitetno!

Decko, ili šta već, ti si samo jedan ne zadovoljan čovek, koji nezna šta hoće u životu ili to nesmeš što hoćeš. Možda si samo slabić koji je iskompleksiran bez realnog razloga. U svakom slučaju sebe uništavaš! Bolje stisni petlju i uradi nešto lepo za sebe i korisno.
Nema ljutiš!?

Back