Gost 36589
Domaćin
- Poruka
- 3.225
Eto konacno prave tebe....stidljivost i cednost ti nikad nisu bile vrline
otvori svoje srce i pocni pricu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuj, tvoja!kojote:Tupika, nemoj mi kvarit' premijere... neću da moja Plavoguza večeras nosi crnu konfekciju.![]()
Doors of Perception:Eto konacno prave tebe....stidljivost i cednost ti nikad nisu bile vrlineotvori svoje srce i pocni pricu
![]()
zeni se brate i pravi decicu..to ce ti biti najbolji drugari u zivotu...pod uslovom da budes ok prema njima..2pike:Nesto sto mi se cesto desava kad udjem u ozbiljnu vezu. Cini mi se da jedva cekam koji trenutak da provedem samo sa svojim drustvom, da iskuliram, zezam se, a kad se to desi, nekako mi nije to-to. Bem li ga, kao, fali mi nesto. Plus, gomilu stvari u drustvu posmatram drugim ocima kad sam u vezi (a, bogami, i oni kod mene). Ne znam, ostarilo se, uozbiljilo, sta li je... kako vi sa tim?
....sa godinama se ljudi isfoliraju ,teze prelaze preko nekih stvari ,plus ono kao stariji smo pa smo ozbiljni ,podpadnu pod zenski uticaj nesvesno pa dolazi do razmimoilazenja sa drushtvom ,i najgore nedostatak volje i energije da se vidish sa sebi dragim ljudima ...........2pike:Nesto sto mi se cesto desava kad udjem u ozbiljnu vezu. Cini mi se da jedva cekam koji trenutak da provedem samo sa svojim drustvom, da iskuliram, zezam se, a kad se to desi, nekako mi nije to-to. Bem li ga, kao, fali mi nesto. Plus, gomilu stvari u drustvu posmatram drugim ocima kad sam u vezi (a, bogami, i oni kod mene). Ne znam, ostarilo se, uozbiljilo, sta li je... kako vi sa tim?
Ma, sta ste svi zapeli sa tim: ZENI SE, ZENI SE!!! Dobro, zenicu se, jel ste srecni sad?Dragantaur:zeni se brate i pravi decicu..to ce ti biti najbolji drugari u zivotu...pod uslovom da budes ok prema njima..
Jeste, i sve cu da vas pozovem na svadbu pod shatorom! Tj, za forumase ide posebna organizacija, drugog dana, da mi ne plase goste!Dragantaur:kada se ozenis,bicemo srecni....