Usadjivanje Kose...

• Začetnik teme Začetnik teme dkole
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

dkole

Zainteresovan član
Poruka
499
Imam 20 godina...i opada mi kosa vec dve godine....intenzivno u pocetku,a onda je to uspelo da se uspori koriscenjem svih proverenix lekova za muskarce koji pate od ovoga : Minoxidil 5%,Fitoval sampon i kapsule....sada mi kosa znatno manje opada,ali imam dosta vidno prosiren razdeljak (kosa je opadala samo na vrhu glave,po liniji radeljka,prosirujuci ga)...bio sam i kod nekoliko doktora,poslednji je bio doktor sa VMA,specijalista u ovoj ustanovi,ne znam da li je dozvoljeno da ga imenujem....i poslednja terapija je bila ta sa Minoxidilom....i nije uspelo....nikako ne mogu da nadoknadim to sto sam izgubio,nikako da kosa na tom mestu pocne da raste...pitanja su:

1.Da li mozete da mi preporucite jos neki tretman ili doktora kojeg bi trebalo da posetim?
2.Sta mislite o usadjivanju kose? Opisite mi malo postupak,efekte,posledice,rizike...napominjem da imam jako dugu kosu,preko 20 cm (musko sam),i da je imam i previse sa strana....da li je moguce presadjivanje odatle? da li se to primi za ostatak zivota,ili...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back