USA i UK su duzne preko 18 000 milijardi dolara

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo vidte ovako...
sto se tice naftnog poskupljenja ameri to i cekaju, jer ako niste primetili oni svoje resurse skoro i ne diraju. vec kupuju druge. a zasto? para ce uvek biti, ali nafte nece! ameri kupuju tudju naftu, ili otimaju, svoju ne diraju vec cekaju kada ostanu jedini sa njom.
sto se tice E85 tj etanola i drugih biogoriva, oni ce samo prolongirati trajanje naftnih zaliha, nikako je nece zameniti jer ne postoji dovoljno zemlje i oranica da bi se adekvatna kolicina biodizela i etanola proizvela da zameni naftu... znam dosta oko naftnog problema u svetu imao sam nekoliko radova na tu temu, i sada imam jedan veliki

pedjapop:
Poenta je da desetak jevrejskih bankara drze u svojim rukama (formalno i pravno) americku nacionalnu banku (Federal Reserve) koja stampa dolare , te sve sto oni odstampaju daju americkoj vladi u vidu zajma (sa kamatom, naravno) i to je tako od 1917. godine!

...to znaci da ameri mogu kad tad prdnuti u ladnu vodu ako se ovima nesto digne naprecac...

bogibatina:
...to znaci da ameri mogu kad tad prdnuti u ladnu vodu ako se ovima nesto digne naprecac...

ma jok...ne ide to tako
greatsealmg4.jpg

Who actually owns the Federal Reserve Central Banks? The ownership of the 12 Central banks, a very well kept secret, has been revealed:

Rothschild Bank of London
Warburg Bank of Hamburg
Rothschild Bank of Berlin
Lehman Brothers of New York
Lazard Brothers of Paris
Kuhn Loeb Bank of New York
Israel Moses Seif Banks of Italy
Goldman, Sachs of New York
Warburg Bank of Amsterdam
Chase Manhattan Bank of New York
(Reference 14, P. 13, Reference 12, P. 152)

These bankers are connected to London Banking Houses which ultimately control the FED. When England lost the Revolutionary War with America (our forefathers were fighting their own government), they planned to control us by controlling our banking system, the printing of our money, and our debt (Reference 4, 22).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back