Urus

Uvek se pričalo da je porše za svaki dan a ferari za poziranje. Za svaki dan podrazumeva odlazak na posao itd. Kako je danas verovatno isto.
Meni je porše gori od Lamba, Bentli mi takođe nije po ukusu( msm na suv koji proizvode).
Imao sam Bmw i razne Mercedese, zato mi Urus koji bih pritom malo estetski doterao izgleda kao pravo rešenje? Sportski višenamenski Suv

Znači, može sve u opsegu te cene, a da ima 4 sedista, broj vrata nije presudan. Meni je stao mozak iskreno, znam da aston martin pravi isto neki Suv
Праве сви... Ролс Ројс прави... Само још Ферари да видимо и то је пун круг.

Продаја каравана опада - продаја СУВ чуда расте.

А да питаш те што купују тако велике аутомобиле - кој' ће им то када у животу неће сићи са асвалта... Одговора нема. Све што би рекли им не иде у корист - оће веће од комшије.

Праве сви... Ролс Ројс прави... Само још Ферари да видимо и то је пун круг.

Продаја каравана опада - продаја СУВ чуда расте.

А да питаш те што купују тако велике аутомобиле - кој' ће им то када у животу неће сићи са асвалта... Одговора нема. Све што би рекли им не иде у корист - оће веће од комшије.
Kapiram ja to. Nego lično gledajući npr Huracan je dvosed, verujem da bi bilo problema otići sa njim i do tare preko neke blaže zime. Nz nisam pametan iskreno

Kapiram ja to. Nego lično gledajući npr Huracan je dvosed, verujem da bi bilo problema otići sa njim i do tare preko neke blaže zime. Nz nisam pametan iskreno
Наравно да је то тешко изводљиво. Ни аутопут нам није сјајан, а камоли мањи путеви.

Неки обичан караван је добро решење. Ко хоће може да узме и подигнуту варијанту, знам да ауди и шкода имају таква издања, могуће још неко, не пратим баш толико.

Аутомобили се праве за неку намену. Не постоје само дужина, ширина, тежина и снага.

Back