gost 428502
Poznat
- Poruka
- 7.257
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако то будеш питао избациће те из продајног салонаKolko trosi xixi
Nije to bitno, već da li može da se vozi svaki dan?Da najbolje kod tih automobila da se gleda dal staje prase ili džak krompira... To je auto za uživanje a ovaj urus je nakaza.
Meni je porše gori od Lamba, Bentli mi takođe nije po ukusu( msm na suv koji proizvode).Uvek se pričalo da je porše za svaki dan a ferari za poziranje. Za svaki dan podrazumeva odlazak na posao itd. Kako je danas verovatno isto.
Праве сви... Ролс Ројс прави... Само још Ферари да видимо и то је пун круг.Znači, može sve u opsegu te cene, a da ima 4 sedista, broj vrata nije presudan. Meni je stao mozak iskreno, znam da aston martin pravi isto neki Suv
Kapiram ja to. Nego lično gledajući npr Huracan je dvosed, verujem da bi bilo problema otići sa njim i do tare preko neke blaže zime. Nz nisam pametan iskrenoПраве сви... Ролс Ројс прави... Само још Ферари да видимо и то је пун круг.
Продаја каравана опада - продаја СУВ чуда расте.
А да питаш те што купују тако велике аутомобиле - кој' ће им то када у животу неће сићи са асвалта... Одговора нема. Све што би рекли им не иде у корист - оће веће од комшије.
Наравно да је то тешко изводљиво. Ни аутопут нам није сјајан, а камоли мањи путеви.Kapiram ja to. Nego lično gledajući npr Huracan je dvosed, verujem da bi bilo problema otići sa njim i do tare preko neke blaže zime. Nz nisam pametan iskreno
Jasno. Nego ja sam mislio da povežem i jedno i drugo.Lanselot postavljaš vrlo nepovezana pitanja, huracan je za vožnju i u
živanje a ovim urusom ideš na planinu i slično.
Pravi ljubitelji sportskih kola svakako da, ali SUV/Crossover su sad u modi i hteli su da pokriju i taj deo. Kad jednom Rolsu nije bilo ispod časti, zašto bi bilo Lamborginiju?Znači pre bi uzeli Huracan?
Ja ne bih nijednog ..A ti dzipovi koji to nisu u mom svetu nemaju neku vrednost.. pre bih uzeo 911 to je sigurno ili R8 ionako dele mehaniku ..Znači pre bi uzeli Huracan?