- Poruka
- 15.396
Форлан...
Оно је био чист фаул пре гола Холандије...

Оно је био чист фаул пре гола Холандије...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka čast Forlanu i u nekim drugim okolnostima bih navijao za Urugvaj, ali mi treba finale Španija-Holandija...dakle, Diego, o'ladi, ebote, uništićeš me![]()
Meni treba 0-2 gola.Ista porukqa za Forlana.![]()
Svaka čast Forlanu i u nekim drugim okolnostima bih navijao za Urugvaj, ali mi treba finale Španija-Holandija...dakle, Diego, o'ladi, ebote, uništićeš me![]()
Meni treba 0-2 gola.Ista porukqa za Forlana.![]()
Ti nećeš dobiti pivo, ako prođem![]()
Kakvi majstori Snajder i Roben,Snajderu je ovo 5 gol,mora da dobije zlatnu loptu![]()
Ovaj Strajnic svrsava na Holandjane...Ja mislim da ni holandski komentatori toliko otvoreno ne navijaju za Holandiju,kao Pedja![]()
Nije baš on morao da ga da
Mada su potpisali da mu je to četvrtimožda je ipak onaj protiv Brazila pripisan Melu
Ljudi ima još jedna utakmica gde će Urugvaj da igra, tako da![]()
Steta za Urugvaj...nasi treba da vide sta znaci kada izgubis a kad si opet heroj, sto oni nisu bili ni protiv Gane ni Australije.
Urugvajce tamo treba docekati kao prvake sveta...svaka im cast.
Holandjani imaju realno bolji tim, ali ne pobedjuje uvek bolji, i zasto uvek mora slabiji da bude ostecen za ofsajd, penal, gol...drugi gol Holandije neregularan, i ko zna sta bi bilo da je tu ostalo 1:1..
Nije baš on morao da ga da
Mada su potpisali da mu je to četvrtimožda je ipak onaj protiv Brazila pripisan Melu
FIFA je zvanicno priznala taj gol Snajderu,tako da mu je je ovo peti golOvi na Tv-u su pogresili...
Čista pobeda Holandije. Drugi gol je bio sumnjiv, ali Persie nije dirao loptu, a ako se uzme u obzir da je smetao, i u toj sitaciji je bio u liniji sa zadnjim igracem Urugvaja, i sudije su to pustile.. Čestitam i jednima i drugima na odličnoj utakmici. Na holandjane sam uplatio tiket još pre SP i sve sam bliži dobitku.
![]()
Gde je to pivo?![]()
Kada su igrali Brazil i Holandija pisalo je auto-gol Mela...i ja mislim da je auto-gol...mada vidim da su kasnije promenili...
http://www.fifa.com/worldcup/matches/round=249718/match=300061507/index.html
Čista pobeda Holandije. Drugi gol je bio sumnjiv, ali Persie nije dirao loptu, a ako se uzme u obzir da je smetao, i u toj sitaciji je bio u liniji sa zadnjim igracem Urugvaja, i sudije su to pustile.. Čestitam i jednima i drugima na odličnoj utakmici. Na holandjane sam uplatio tiket još pre SP i sve sam bliži dobitku.
![]()
FIFA je zvanicno priznala taj gol Snajderu,tako da mu je je ovo peti golOvi na Tv-u su pogresili...