Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to sto je Uros uradio,u jakim,pravim drzavama,bilo bi reseno vrlo brzo....bilo gde,napasti policajca....oprljiti mu bakljom kosmati deo i deo lica...znaci,generalno glavu,bilo bi,za njega,zadnje sto bi uradio,napasti drzavnog organa,je napad i na drzavu
U Kini,bi bio streljan...u Americi,bi izdahnuo od batina,jos u policijskoj stanici,po privodjenju....tamo se zna,ubijes policajca,ranis,povredis,njegove kolege te ne ostave na ovom svetu,ako je u bekstvu,ubiju pistoljem,pruzao je otpor....ako je priveden,bukvalno onim tongama ubiju od batina na mrtvo
Verujem,da u Juznoj Africi,nebi bilo nekog veceg razgovora,sa nekim ko bi napao policajca bakljom......u drugim drzavama Afrike,bi spalili celo selo kao restriktivnu meru
No,sad ozbiljno,ti si pismen,i skolovan covek,na stranu ljubav prema navijanju i poznavanje sa navijacima,ovde te nepitam za komentar tipa,ma brate piqke pandurske treba ih sve hebati,vec,me zanima tvoje misljenje o Srpskom pravosudnom sistemu,kada su u pitanju navijaci...da li je popustljiv i previse,i ako jeste,zasto jeste,ako nije,da li je mnogo dobiti 10 god za napad na policajca na sluzbenoj duznosti...koji zapravo pokusava njega i da privede
Zanima me i tvoje neko,profesionalno misljenje o Urosu,kao,definitivno opasnom coveku,koji nije delinkventan,nema dosije,ali jeste definitivno devijantan i sklon nasilju,dali je takav covek opasniji od onog "opasnog" tj,pitam te,da li mislis,da je on normalan? tvoje neko strucno misljenje,procena,na osnovu reakcije koju je napravio,da li je on,kao miran,tih povucen i dobar,te najednom umalo ne ubi coveka,da li je on normalan,i da li smo mi bezbedni sa njim na ulici???
Bicu zahvalan na odgovoru
а Урош....ништа специјално.....обична особа којој се десио "кврц" у глави, кога је понела маса.....баш као и све нас који смо палили скупштину 5. октобра, јуришали на полицију 9. марта, као ликови који се побију око лепљења плаката......
Када будемо Кина, Америка....када код нас закон буде једнак за све твоје речи би имале смисла...за Јужну Африку си дебело омануо (држављанин сам ЈАР)...........до тада...
а Урош....ништа специјално.....обична особа којој се десио "кврц" у глави, кога је понела маса.....баш као и све нас који смо палили скупштину 5. октобра, јуришали на полицију 9. марта, као ликови који се побију око лепљења плаката......
HAha kakav ispran mozak,americki sport je vrhunac,kupi hotdog i pivo i baci mozak na ispasu gledajuci dopingovane idiote.
Ma jbao te bre retardirani Duci Simonovic.
Klasican malogradjanin.
U pravu si, jedna od njegovih osobina i jeste to sto je malogradjanin. To pokazuje njegov stav o profesionalnom sportu. Ali mnogo bitnija za drustvo je to sto je klasican ludak koji veze nema.
To se odnosilo na tebe. Idi sad uzmi svoju dnevnu dozu leba i igara.
Baš mi je simptomatično to tvoje "ništa specijalno" i mali "kvrc", takvima bih samo poželela da im tu istu baklju nabiju u usta i da posle kažu u tvom "nehaj" fazonu- ma, igrala se deca ili delije ili itd...Tom čoveku je život uništen porodica uništena i rasturena, sve zarad nehajne igre mladog i razigranog Uroša.Kad je jeo ono što se ne jede, neka prestane da bude razigrano dete i neka snosi posledice svog monstruoznog čina i neka bude muško a ne plačipička, koja je sebi dala za pravo da uradi takvu gadost.Iskreno, da je to uradio mom detetu, pitanje je da li bi to rešavao sud ili bismo mu mi presudili sami(volela bih da znam, da je tvoje dete u pitanju, da li bi opet, samo nehajno, bila kvrc igra).Када будемо Кина, Америка....када код нас закон буде једнак за све твоје речи би имале смисла...за Јужну Африку си дебело омануо (држављанин сам ЈАР)...........до тада...