Uroš Mišić učestvovao u kafanskoj tuči

toz972

Poznat
Poruka
8.376
http://www.021.rs/Info/Hronika/Uros-Misic-ucestvovao-u-kafanskoj-tuci.html

Uroš Mišić učestvovao u kafanskoj tuči

U sukobu dve grupe mladića u beogradskoj diskoteci "Plastik", među kojima je bio i navijač Crvene zvezde Uroš Mišić, povređen je marinac, pripadnik obezbeđenja ambasade SAD u Beogradu, saznaje Telegraf.

uros_misic

On i njegov kolega sukobili su se iz nepoznatog razloga sa petoricom gostiju kluba, među kojima je, prema rečima obezbeđenja kluba, bio i dvadesetpetogodišnji Mišić.

U tuči su korišćene flaše, a jedan od marinaca zadobio je povrede i posekotine po glavi.

Napadači su uspeli da pobegnu pre dolaska policije.

Podsetimo, navijač Crvene zvezde, Uroš Mišić izdržao je kaznu od pet godina zatvora, na koju je osuđen, zbog napada na policajca Nebojšu Trajkovića, tokom fudbalske utakmice Crvena zvezda – Hajduk iz Kule, 2. decembra 2007. godine.

Apelacioni sud je Mišiću smanjio kaznu sa deset na pet i po godina zatvora, jer je utvrdio da Mišić nije s predumišljajem pokušao da ubije Trajkovića, gurajući mu upaljenu baklju u usta, kako je tvrdilo tužilaštvo od početka procesa, "već da je napao službeno lice u obavljanju poslova javnog reda i mira".

Krajem prošle godine, navijač Crvene zvezde pušten je iz požarevačkog zatvora "Zabela", po odluci Višeg suda.

. . .

Вештачење утврдило да се није радило о покушају убиства...као и да није било дебилне приче о "гурању" бакље у уста...Других ствари јесте било и за то је одлежао своје.

(надам се само да се нећа наћи неки "паметњаковић" који ће рећи да на било који начин подржавам било какво насиље или да сматрам да изгредници не треба да буду кажњени. Само се трудим да се ЛАЖИ не шире ваћ да баратамо истинитим подацима)

Poslednja izmena od moderatora:
. . .
Ja se izvinjavam za upotrebu policijskog rečnika !

Ali zaista ne volim junačenje u gomili,
mada shvatam da je ono deo postpubertetskog mentaliteta.

Ne volim ni kad neko nekoga pali bakljom ..

Inače Uroša i tu grupu sa Severa ili sličnu sa Juga ne smatram za navijače !
Smatram ih za ratnike, kojima sportski stadioni služe za ratovanje.

. . .

Poslednja izmena od moderatora:
. . .
Ja se izvinjavam za upotrebu policijskog rečnika !

Ali zaista ne volim junačenje u gomili,
mada shvatam da je ono deo postpubertetskog mentaliteta.

Ne volim ni kad neko nekoga pali bakljom ..

Inače Uroša i tu grupu sa Severa ili sličnu sa Juga ne smatram za navijače !
Smatram ih za ratnike, kojima sportski stadioni služe za ratovanje.

. . .

S obzirom da i policija prebija u gomili, da li to znači da i policajci pate od "postpubertetskog mentaliteta"???
A ti, Bogu hvala, i treba da imaš svoje mišljenje

policija.jpg

Poslednja izmena:
S obzirom da i policija prebija u gomili, da li to znači da i policajci pate od "ostpubertetskog mentaliteta"???
A ti, Bogu hvala, i treba da imaš svoje mišljenje

Ima u jednom holivudskom krimiću
neki dijalog ..

Kao sretnu se policajac i neka njegova bivša:
- Gde si, dugo te nisam videla ?
- Ma tu sam, smucam se.
- Još uvek si u policiji ?
- Još uvek sam član najjače bande u LA !
Smeh.

Neko mora da bude najjača banda.
Ja sam se opredelio za policiju.
Ti ?

Ima u jednom holivudskom krimiću
neki dijalog ..

Kao sretnu se policajac i neka njegova bivša:
- Gde si, dugo te nisam videla ?
- Ma tu sam, smucam se.
- Još uvek si u policiji ?
- Još uvek sam član najjače bande u LA !
Smeh.

Neko mora da bude najjača banda.
Ja sam se opredelio za policiju.
Ti ?

Opredeljivanje je po meni besmisleno..........
loših i dobrih na svim stranama.
Jedino što su navijači - NAVIJAČi samo na tribinama (da se ne lažemo) a brutalni policajci su svuda . Malo-malo pa policajac ubio ženu, dete, dilovao....

Opredeljivanje je po meni besmisleno..........
loših i dobrih na svim stranama.
Jedino što su navijači - NAVIJAČi samo na tribinama (da se ne lažemo) a brutalni policajci su svuda . Malo-malo pa policajac ubio ženu, dete, dilovao....

Nije besmisleno, a i od srca je.

Sukobio sam se i ja sa policijom.
Par puta u životu.

Recimo, vozio sam kola bez dozvole, pa kad su me zaustavljali ja bežao ..
Pa sam posle video da život nije film,
bar u mom slučaju nije - ja nisam uspeo da pobegnem.

Dakle ja nisam taj !
Posle toga i tri godine zabrane polaganja mi nije palo na pamet ni švercovanje u busu,
a kamoli ..

A vidiš,
Uroš posle pet i po godina mardelja
upao u kafansku tuču.

Ja i on nismo isto.
Nikako.

Ja to znam,
znaš li ti gde pripadaš ?

Nije besmisleno, a i od srca je.

Sukobio sam se i ja sa policijom.
Par puta u životu.

Recimo, vozio sam kola bez dozvole, pa kad su me zaustavljali ja bežao ..
Pa sam posle video da život nije film,
bar u mom slučaju nije - ja nisam uspeo da pobegnem.

Dakle ja nisam taj !
Posle toga i tri godine zabrane polaganja mi nije palo na pamet ni švercovanje u busu,
a kamoli ..

A vidiš,
Uroš posle pet i po godina mardelja
upao u kafansku tuču.

Ja i on nismo isto.
Nikako.

Ja to znam,
znaš li ti gde pripadaš ?
Pa ti se opredeli. Niko ti ne brani
Tvoja stvar i tvoj problem...a moje pripadanje je moja stvar...
A to da li si isti kao on ili ne...o tome niko ovde ne raspravlja. Svaki covek je poseban.

Ma najbolje da temu o Urošu
pretvorimo u nabrajanje gde je sve milicija koga pretukla
i kako je Uroš herojski prebio marinku.

;)

Ако тако желиш, нико ти то неће оспорити мада је лично мислим да о истим негативним појавама на различитим странама треба говорити истим "језиком"
:)

Шта теби није јасно?

О чему причаш?
Каква "херој нације"
Коме "херој"

Цела прича око "правде за уроша" је била обична борба против двоструких стандарда и НИКАДА није представљала оправдавање Урошевог недела, величање уроша мишића нити негирање тог страшног догађаја..........
само борба против двоструких аршина и НИШТА ДРУГО

О чему причаш?
Каква "херој нације"
Коме "херој"

Цела прича око "правде за уроша" је била обична борба против двоструких стандарда и НИКАДА није представљала оправдавање Урошевог недела, величање уроша мишића нити негирање тог страшног догађаја..........
само борба против двоструких аршина и НИШТА ДРУГО

Неки звездаши га сматрају националним херојем и величају га.

Ukoliko malo premotamo film unazad, samo osam godina, ne više, setićemo se da je prva investicija novih "demokratskih" vlasti bila kupovina nove opreme za MUP i osnivanje žandarmerije. Izgleda da su na vreme hteli da se obezbede od eventualnog gneva onih koji su ih doveli na vlast i da se kvalitetno ograde od "svog" naroda. Dakle, Demokratija u Srbiji se rodila kupovinom novog pendreka.

Uroša Mišića gotovo da ne poznajem. Još jedan klinac sa tribine, jedan od hiljadu. ne znam da li je dobar ili loš, da li je svetac ili baraba. Ne znam niti me to zanima, ali znam dve stvari:

1. Uroš Mišić je počinio krivično delo i zaslužio je kaznu. Uroš nije nevin i zbog svog nepromišljenog postupka treba da bude kažnjen, oko toga nema dileme. Ono što je učinio policajcu Trajkoviću zaista je strašno. Dakle, Uroš jeste zaslužio kaznu.

2. Kazna od deset godina zatvora za Uroša Mišića je nesrazmerno velika.

Uroš nije zaslužio deset godina. U zemlji gde ubice, silovatelji, čedomorci, dobijaju 3-4 godine robije a dileri droge dobijaju uslovne ili smešne zatvorske kazne, gde je kazna za službena lica koja su ubila čoveka na demonstracijama - suspenzija, gde sadašnji ministar policije ima koferče a prethodni trafiku kazna od deset godina je zaista sramna. Ili oni koji su dečka, pitomca vojne gimnazije unakazili gumenim metkom dok je čekao u redu za ulazak na stadion. Pucano mu je u glavu, bio je u komi a nisam baš siguran da mu je država platila operaciju rekonstrukcije lica....NIKO KAŽNJEN
"Uroš Mišić je osuđen na deset godina zbog "pokušaja ubistva" pripadnika MUP-a na utakmici Crvena Zvezda - Hajduk Kula 02.12.2007.

Međutim dan pre izricana presude saznajemo nešto drugo i ti od strane sudskog veštaka:

Sudski veštak, doktor Dušan Dunjić, izjavio je juče u Okružnom sudu u Beogradu da je žandarm Nebojša Trajković u decembru prošle godine bio brutalno pretučen na fudbalskoj utakmici Crvena zvezda - Hajduk iz Kule, ali da nije bio životno ugrožen.

Tokom iznošenja nalaza i mišljenja veštaka na suđenju Urošu Mišiću, optuženom da je Trajkoviću gurao navijačku baklju u usta i na taj način pokušao da ga ubije, Dunjić je naveo da je Trajković zadobio teške povrede, ali da nije imao povrede u ustima.

Trajković je na usnama imao reakciju od opekotine na levom obrazu, koja sama za sebe predstavlja tešku telesnu povrede - rekao je Dunjić. Veštak je naveo da je Trajković zadobio niz opekotina po licu, vratu, leđima, zatim ubode na šaci i nadlaktici i brojne krvne podlive, oderotine i nagnječenja.

(ovo sam pisao pre 4-5 godina)

Back