Uroloski problem

I0stream

Početnik
Poruka
14
Situacija je sledeca...

Imao sam simptome blagog svraba, pa sam imao simptome crvenih tackica, pa sam imao simptome ljustenja koze glansa, jakog mirisa penisa itd.

Odlucim da odem do urologa i hteo sam da radim samo test na kandidu posto me je sve upucivalo na to (devojka je dobila to od mene, a ona se prva testirala).
S obzirom da imam fobiju od uretralnog brisa objasnim to zenskom urologu i ona mi onako puna razumevanja kaze da ce mi uzeti bris samo sa strana, da nece nista da uvlaci i da sklonim glavu. Naravno, odradila me na foru i odradila to i sve to pod parolom "morala sam da ti uzmem i na druge bakterije test, izvini "

Elem, s obzirom da im meil sistem nije radio, a ja nisam mogao da idem po nalaz, urolog me nazvao i rekla mi je da nisam pozitivan ni na sta od navedenog. U njenoj prici mi je rekla da me je testirala na mikrobioloski nalaz (kandida i bakterije) i da nista nije nasla. Na sve to mi je dala preporuku da odem da odem da uradim negde uretralni bris...

Stvarno mi je to neka vrsta fobije, i nisam spreman opet, a cuo sam da moze ta PCR metoda pomocu mokrace.

Moje pitanje je sledece: sta tacno treba da testiram, koji PCR da izaberem i gde jer mi u Konzilijumu traze 9.600?!?!

Hvala na razumevanju!

Nazovi kliniku na kojoj su ti rekli da nemaš kandidu tj traži urologa koji ti je uzimao(la) bris
da ti kaže šta je to što si ti opisao a ne da traže još para da bi ti rekli da imaš klasičan balanitis?

A da probaš da ispiraš glans sa kamilicom tri dana uzstpce pre nego uradiš šta novo?
(kažu neki žalfija ali svi znamo da je kamilica majka Mara za muške infekcije i upale)
Ako je balanitis onda pored kamilice lepo pij jogurt (preko gornje glave) da bi mokraćni kanali bili
pod novim kulturama kojih ima u jogurtu - pomaže neverovatno. Litar dnevno

Hlamidiju češće imaju žene nego muškarci ali na na to one ne obraćaju pažnju.
Što se kandide tiče, sad je ona krivac zar ne li je kod tebe nisu našli?

Ako posle tri dana kombinacije kamilica i jogurt ipak bude blagih pomaka onda lepo otidji do apoteke i kupi didermal

Molim ljubitelje seljačke urologije da ne ostavljaju šabanske komentare samo zato što sam ja na ovoj temi
a njima nikad ništa nije falilo čak im najduži u kraju sve dok ne treba da se skinu gaće

Nazovi kliniku na kojoj su ti rekli da nemaš kandidu tj traži urologa koji ti je uzimao(la) bris
da ti kaže šta je to što si ti opisao a ne da traže još para da bi ti rekli da imaš klasičan balanitis?

A da probaš da ispiraš glans sa kamilicom tri dana uzstpce pre nego uradiš šta novo?
(kažu neki žalfija ali svi znamo da je kamilica majka Mara za muške infekcije i upale)
Ako je balanitis onda pored kamilice lepo pij jogurt (preko gornje glave) da bi mokraćni kanali bili
pod novim kulturama kojih ima u jogurtu - pomaže neverovatno. Litar dnevno

Hlamidiju češće imaju žene nego muškarci ali na na to one ne obraćaju pažnju.
Što se kandide tiče, sad je ona krivac zar ne li je kod tebe nisu našli?

Hvala na detaljnom odgovoru.

Ne mogu sada da je dobijem jer je na odmoru, ali rekla mi je kao da "nije sigurna sta je to, licilo joj je na kandidu ali sad je sigurna da nije to pa da izvrsim ostale testove, ne kod nje jer ona nema PCR metodu, a ja se gnusam ove obicne nego da radim u Konzilijumu pa da joj donesem rezultate".

Vec 7 dana nisam imao sex. Radio sam testove mokrace i urinokulture i sve je u najboljem redu. Sada nemam nikakav simptom sem neprijatnog mirisa koji je manje nego inace ali je i dalje zastupljen.

Probacu sa jogurtom i kamilicom ali stvarno ne znam sta vise da radim jer su me opeljesili kao budalu do sada...

Back