- Poruka
- 5.887
https://sr.m.wikipedia.org/sr/Уробор
Osim toga što ovako malo ima o tome, ujedno da pitam za iluminate?
Osim toga što ovako malo ima o tome, ujedno da pitam za iluminate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
По сатанистичком принципу, Бог је лош тип, а Сатана добар, ма колико то немогуће звучало у реалности.Dakle, po filozofiji:
Dakle, po satanističkoj filozofiji ceo svet je obmana i laž i samo služi kao žrtva i valjda hrana za Boga.
Јарци су приношени као жртве још из времена Старог Завета, тј. тада су приношене биљне и животињске жртве Богу.U suštini, ovaj simbol predstavlja POBUNU protiv toga da budemo žrtve, kaže:
"Znači simbolika glave jarca kao Satane je pobuna ŽRTVE protiv Boga ili Bogova, jer sve na ovom svetu je ŽRTVA za Božanski plan po toj filozofiji u stilu "dosta ste vi žrtvovali žrtve, a sada će žrtve da žrtvuju vas" aludirajući na to da su u paganskim ritualima najčešće jarci prinošeni kao žrtve"
Koliko puta si gledao ``Matrix``?Ja ovde ne zagovaram satanizam, mene zanima ovaj egipatski simbol večnosti koji se pojavljuje negde kao satanistički.
A "u srcu" sa jedne strane uvek kažem nešto što piše u Bibliji, znači slažem se, ali moj jedini problem sa Bogom je što neću da prihvatim da sam samo obična ovca i to me vodi na bunt, a evo sad čitam šta je BUNT ŽRTVE i sledih se od straha.
Šta ako smo stvarno "samo hrana" ili nešto slično?
Najgore u svemu je što se u Bibliji može naći tako mnogo nelogičnosti a u ovim citatima "onog drugog" se može naći ponešto logično i sve to me plaši u suštini.
Razumljivo pitanje, ako smo "hrana" onda možemo biti i "baterije"Koliko puta si gledao ``Matrix``?![]()
Ja у цитатима оног "другог" не видим ништа логично.Najgore u svemu je što se u Bibliji može naći tako mnogo nelogičnosti a u ovim citatima "onog drugog" se može naći ponešto logično i sve to me plaši u suštini.
Ugađajte?Plašite se Boga a ne djavola, gledajte Boga njemu ugadjajte i zaslužite svoj spas !
Gde je glava jarca u uroborosu?U suštini, ovaj simbol predstavlja POBUNU protiv toga da budemo žrtve, kaže:
"Znači simbolika glave jarca kao Satane je pobuna ŽRTVE protiv Boga ili Bogova, jer sve na ovom svetu je ŽRTVA za Božanski plan po toj filozofiji u stilu "dosta ste vi žrtvovali žrtve, a sada će žrtve da žrtvuju vas" aludirajući na to da su u paganskim ritualima najčešće jarci prinošeni kao žrtve"
Sve što znaš- piši! Zanima me sve, mada je @coco bill "zaokružio" (nenamerna igra reči) priču, šta dalje... možemo i da detaljišemo.Gde je glava jarca u uroborosu?