Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 83.806
Sepsa, komplikacije sa bubrezima, da ne pominjem ostalo…Уринарне инфекције се лако искомпликују сепсом.
Немој се шалити, иди код лекара да ти ординира терапију.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sepsa, komplikacije sa bubrezima, da ne pominjem ostalo…Уринарне инфекције се лако искомпликују сепсом.
Немој се шалити, иди код лекара да ти ординира терапију.
Urinarne infekcije se ne lece alternativnim metodama..Mislili ste da ste sve procitali, Ne niste...ja sam ona ludaca koja ceka zadnji cas da ode kod lekara...ne priznajem medicinu koja trpa odmah Antibiotike vec probam sve prirodno dok sto kazu ima sta...elem, pre izvesnog vremena primetim da mi se pojavila krv u urinu...posle napada panike kazem ok smiri se sve ima svoje zasto i polako vidi sta to moze biti...citam posmatram situacija sve gora, kazu hoce od kristala nekih po besici ja se setim da mi dr na rutinskom pregledu rekao da ih imam...e velim to sad poslo pa to je to...onda bolovi bili u ledjima u zadnjici u besici...sve to preziveh s cajevima i svakakvim jos pokusajima...i onda kao nestane ta krv, pa se taman obradujem ono opet, i vidim kad pijem npr kafu, pivo, jedem nesto slano i sta vise znam to se pojaca...koristim one dnevne uloske, fabrika zivi od mene i svaki put mislim nestace...pomogle mi malo kapi grepfruta koje su odlicne za bakterije, ali mislim da ih ja uopste nemam...ne verujem da krv ide iz bubrega, pre nesto oko uretre je to, ali okreni obrni ja moram kod dr...da bi otisla ajde prepadnite me ili nek neko napise ako ima iskustva...antibiotik mi je zadnja varijanta...i da dodam...jednom sam bila kod urologa davnih god i pregled besike je nesto najbolnije sto sam dozivela...valjda zato i otpor i radim sve da ova muka prodje...
Да, само сепса је неизвесно стање.Sepsa, komplikacije sa bubrezima, da ne pominjem ostalo…
Možda žena prodaje neke čudo čajeve pa pravi uvod.....21. septembra ali pre 3 godine si na ovim istim stranicama pisala o krvi u urinu... javili se dobri forumaši, davali savete...
Pisala si da si dala urin na analizu i da čekaš rezultate... pisala si da imaš (tada) 59 godina i opisivala različite neurotske
simptome koje si tada imala...
https://forum.krstarica.com/threads/za-urologa-krv-u-urinu.933313/
Ne razumem zašto ponavljaš baš istu temu, ali razumem da ljudi vole da troluju...
pa ne bih rekla, ali zloupotrebljava se dobra volja Sofke da pomogne.Možda žena prodaje neke čudo čajeve pa pravi uvod.....![]()
Palisept 2 meseca mora da se pije i brufen ako su jaki bolovi u besici i jajnicima.Ako nema bolova palisept.probaj Palisept..to pravi Institut Josif Pančić i u suštini je mislim divlji origano.....meni je pomagao uvek kod urinarnih infekcija....treba da popiješ 2 kutije u toku desetak dana do izlečenja...drži se striktno doza iz uputstva.....ne preskači...ako to ne pomogne pravac lekar...