stoned_immaculate
Primećen član
- Poruka
- 569
thrille kakav je bio mick box? jel bolji od hendrixa? 
jel svir'o nesto unazad?

jel svir'o nesto unazad?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koncert je bio sjajan..fantastičan..pa ovi ljudi su s godinama sve bolji i bolji..koliko samo energije su poklonili publici, koja vjerovatno nije baš pripremila domaći i preslušala novi album,Wake Up Sleeper..meni lično jedan od ponajboljih njihovih albuma..evo stigao sam kuci..potpuno promukao i prepun pozitivnih vibracija..
Super!
Da nisu, mozda, najavili ponovni dolazak?![]()
thrille kakav je bio mick box? jel bolji od hendrixa?
jel svir'o nesto unazad?
pa covece nisi isao na samit engleske kraljice, nego na rok koncert...
pa trebao si to da ocekujes, svakako... to sto su vam obecali nije bilo na ni Woodstocku ni na Summer Jamu-u, a na obe feshte se skupilo po 650 hiljada ljudi...
oprostice ti devojka, bitno da si cuo Mick Boxa kako rostilja unazad... ja bi ti oprostiJo![]()
E da,evo da napisem i nesto o samom festivalu, tj. o mom utisku....
Odmah da kazem, da mislim da vise necu ici na taj festival....
Prvo kad smo tek stigli, niko nas nije sacekao (mada je trebalo, jer smo imali dogovor sa organizatorom, da nam daju karte kad stignemo i ovdedu nas do kampa itd), pa smo na nekom parkingu cekali da neko dodje po nas, zatim su nam dali manje karata, pa smo cekali da daju ostatak....otisli smo na kamp mesto, to je bilo smesno! Mislim za kamp kao kamp nije nista cudno, ali kako su oni to najavili : ogradjeno kamp mesto,sanitarna mreza,tusevi,wc-ovi, mesta gde moze da se jede....e sad ovako, ta ograda je bila jedan KANAP koji sam mogao da pregrizem verovatno, i tako je nekoga mrzelo verovatno da preskace, pa su odma taj dan pokidali, tusevi su bili oni pored reke, na otvorenom, ledena voda, tako da ko nije poneo nesto da se kupa (ja sva sreca jesam), nije se ni kupao...sreca pa ja volim ledenu voduwc-ovi su bili dva ona poljska, muski i zenski, a nekad i dva zenska...mesto gde moze da se jede je bio jedan sator gde je pisalo kila bureka za 10 maraka....a ti ljudi kji su trebali da se brinu o nama za vreme kampa (tj. da nam pomognu ako nam neso treba) su bila deca, i nis mogao da razpnes sator gde hoces, nego gde ti ta deca kazu, pa sam ja morao na nekim rupama, zatim su pomagali da razpnemo sator, iako sam ja rekao sto puta da ne treba, pa je taj deo gde su oni namestali, drugi dan prupustio kisu sa strane, i pokvasio mu bukvalno svu cebad i sve sto sam imao, pa sam spavao na zemlji, zbog cega sam sada bolestan, i trece celu noc su pricali,drali se, kao da su oni kamperi a ne mi,nisam mogao da zaspim (ovo je bilo samo prvi dan, drugi dan si bila neka dva starija lika, i to je bilo ok).....sto se tice zamka Kastela, bas je fino tamo, jedino su cene sramota koliko ko su visoke, 90 dinara za malu vodu! Ili 140din za casu piva!!!!! Bend iz Zrenjanina Raskrsce kojima je bio uslov da sviraju da dovedu 50 ljudi, i oni su ih doveli (organizator je zaradio 1000e na nasim kartama), na kraju nije ni svirao, em su ih setali kako su hteli, em na kraju nisu ni svirali, Divlje jAgode su prekinute na pola.....sramota.....eto toliko
a znaci raskrsce nije ni sviralo...?! mi smo drugi dan stigli na alogiu,pa smo mislili da smo propustili zrenjanince... inace,meni je kamp bio ok a deca su se bas trudila da pomognu oko satora.
sto se tice koncerta-po meni jako mali broj ljudi je dosao na koncert,pretpostavljam da je koncert na granici isplativosti za organizatora,cak i ispod toga...
video sam vcas zrenjanince da ste stigli u subotu oko 16-17h,kad je vec svirka pocela... pa gde ste bili do tada?! uriah -extra koncert i quo su prasili prvog dana... da ne zaboravimo i alogiju....
cene piva i ostalog- bruka,prvi dan neko malo pivo kostalo 3km,i posle kad su videli kako im (ne) ide prodaja,sutradan spuste na 2km... a u nedelju popodne 1 od volontera mi prica da im je ostalo 60 zaboravio sam cega,mozda buradi,piva koje su oni morali da popiju...))
grad i devojke su extra,s obzirom da smo se juce ceo dan smucali po centru banja luke...
a jel istina za onog lika na metal forumu da je posle alogije,otisao u wc i probudio se u 03h u tom istom wc-u ?!?!?))
video sam vcas zrenjanince da ste stigli u subotu oko 16-17h,kad je vec svirka pocela... pa gde ste bili do tada?! uriah -extra koncert i quo su prasili prvog dana... da ne zaboravimo i alogiju....
Zrenjaninci su dosli u petak,a i ja sa njima
Sto se tice dece, jesu se trudila , ali stvarno i nisu morala, meni su iskrivili one kocice, i nakraju sam spavao na zemlji drugu noc, jer me nisu slusali, isto tako i za kamp mesto, a uvece su dosli neki stariji likovi koji su smarali celu noc (ovo govorim za petak vece,subota je bila ok), a ja sam bio na dva metra od njih...
Meni se alogia i nije nesto dopala.....e sad koji lik je bio u wc jel iz zrenjanina? Kod nas se dvojica ne secaju bas najbolej te subote od alogie pa do kraja veceri![]()
sta?! alogia ti se nije dopala?!![]()