krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Vazno je...uredan je, po vojničkii delimo poslove ali samo kad je dobre volje
![]()
Zna se kad su oni dobre volje, a posle toga su obično ni za šta...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vazno je...uredan je, po vojničkii delimo poslove ali samo kad je dobre volje
![]()
Važno mi je, naravno, ali, odkad sam odlučila da sa njim živim, nije mi više važno, jer to je prosto misaona imenica...Doduše, bolje pakuje stvari od mene, ali samo svoje. A posao smo podelili tako da ja sve radim. On samo ponekad sprema večeru, uglavnom kad mi dođu drugarice, da crknu od ljubomore...
Naš kum je najurednij i najorganizovaniji čovek koga znam... i nakon svih ovih godina ne razumem kako su dragi i on bili cimeri godinama. Kod njega svaka stvar ne samo da ima mesto, nego je uvek na mestu. Knjige su poređane sa leve na desno po formatu, broju strana i boji korica od svetlijih ka tamnijim. Sve je simetrično. Deca keks jedu isključivi iznad tanjirića, mrvljenje ne dolazi u obzir. Dozvoljeno je igranje samo sa po jednom igračkom, kada se ona vrati na mesto moguće je uzeti sledeću. U pola dana i pola noći zna gde se šta nalazi i tu ne mislim samo na važne stvari nego na uredno sortirane listiće i papiriće.
Kod njih je sve uvek sređeno. Više puta sam pomislila kako bih volela da sama mogu tako da se organizujem, ali... ne znam kako i zašto meni "apsolutni red" u mom prostoru izaziva teskobu i neprijatnost...
nemoj da kukash, sama si ga birala...sad trpi!
meni ovo zvuchi preterano...
ok red, ok disciplina, ok biti uredan i pedantan,
al ovo je opsesivno!
mora da je neki inzhenjer ili slichno...da ne kazhem nemac!![]()
a ne tada...te situacije su za druge vaznije posloveZna se kad su oni dobre volje, a posle toga su obično ni za šta...![]()