Urednica KoSSeva privedena zbog kršenja zabrane kretanja

Adem-ks

Aktivan član
Poruka
1.823
"Urednica KoSSeva privedena zbog kršenja zabrane kretanja"
Tatjana Lazarević, urednica portala KoŠev iz Severne Mitrovice, privedena je danas posle 14 sati u policijsku stanicu u Severnoj Mitrovici.
IZVOR: TANJUG SUBOTA, 11.04.2020. | 15:56

Podeli
Ilustracija: Depositphotos/ 91viperagp
Nju je patrola KPS za region sever zaustavila na ulici tokom zabrane kretanja, objavio je portal Kosovo Onlajn pozivajući se na Kosovsku policiju.

Policija je Tatjanu Lazarević zaustavila dok se šetala preko Malog Zvečana.
Stroža zabrana kretanja na snazi je od podneva do šest sati ujutru, dok je vikendom u Severnoj Mitrovici i Zvečanu potpuna zabrana kretanja.

Kosovo onaljn navodi da im Lazarević zasad nije bila dostupna za više informacija.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=04&dd=11&nav_category=640&nav_id=1674488

samo me interesuje, po kom zakonu rade srpski policajci na kosovu?. od vlade kosova primaju plate. na kosovu je zabrana od 17-06, kako je u srbiji ja ne znam. i po kojem clanu mogu da je kazne??/ koji sudija moze da je kazni sto je u 14h bila na ulici kada je zabrana od 17h.

То је можда код вас забрана од 17 сати?

samo me interesuje, po kom zakonu rade srpski policajci na kosovu?. od vlade kosova primaju plate. na kosovu je zabrana od 17-06, kako je u srbiji ja ne znam. i po kojem clanu mogu da je kazne??/ koji sudija moze da je kazni sto je u 14h bila na ulici kada je zabrana od 17h.
Nju je patrola KPS za region sever zaustavila na ulici tokom zabrane kretanja, objavio je portal Kosovo Onlajn pozivajući se na Kosovsku policiju.
Policija je Tatjanu Lazarević zaustavila dok se šetala preko Malog Zvečana.
Stroža zabrana kretanja na snazi je od podneva do šest sati ujutru, dok je vikendom u Severnoj Mitrovici i Zvečanu potpuna zabrana kretanja.

Kosovo onaljn navodi da im Lazarević zasad nije bila dostupna za više informacija.

mito, na kosovu je zabrana od 17-06, toliko znaju i ti srpski policajci. ne verujem da su tako glupi da ni to nisu zapamtili. i na kosovu vaze zakoni kosova.
ps. ima li ikoga osim tebe od one stare garde. ja nisam bio ovde godinama
Otkad je Milovan Brkić pisao o tebi...je l' kupuješ još uvek srpsku robu?
Po zakonu svako u Srbiji ima pravo da iznosi sopstveno mišljenje. Slobodno i bez straha od represalija. To svoje pravo je iskoristio i član internet-foruma Krstarice pod nazivom Adem_ks kada je 11. septembra u trenucima dok se Euleks policija borila da zaustavi albanske huligane na ulazu u severni deo Kosovske Mitrovice napisao kako se radi o običnom, beznačajnom "bacanju kamena sa ramena". Kada se pročulo da se u Mitrovici puca, isti Adem_ks je napisao kako, navodno, i sam živi u Mitrovici, da je situacija pod kontrolom i za nerede optužio Srbe zato što su, po njegovim rečima, kamenicama napali kolonu mirnih Albanaca koji su u srpskom delu grada hteli da proslave poraz srpske košarkaške reprezentacije.

Poslednja izmena:
Ooo Ajdemi Popusi(skraćeno Adem-ps),stao promet narkotika pa se ima vremena za propagandu
Kao što vidiš na severu Kosova i Metohije važe srpski zakoni
kmeee

mito, na kosovu je zabrana od 17-06, toliko znaju i ti srpski policajci. ne verujem da su tako glupi da ni to nisu zapamtili. i na kosovu vaze zakoni kosova.
ps. ima li ikoga osim tebe od one stare garde. ja nisam bio ovde godinama

Negde važe, a negde izgleda baš i ne važe... :per:

To ti je kao i u SFRJ...na Kosovu su negde važili zakoni, a negde baš i nisu...

Back