Uredjenje vidjanja sa decom

Da. Hvala vam na odgovorima. Evo sada sam završio razgovor u socijalnoj, samo ih jedno molim da joj skrenu pažnju da poštuje modul i da bude na adresi kad je sud odredio. Oni mi kažu pa nećemo mi biti vama posrednici i tako. Jako nekorektno, ne želim više na njih da trošim energiju🙂 što se tiče zabrane prilaska, nije mi davala decu 1,5 meseci dok nisam uredio vidjanje, ja sam joj poslao 3 poruke u razmaku od 5 dana kako su deca, zašto mi me kažeš, prijaviću te. Ona je sa tim otišla u sup i rekla da je uznemiravam i po nekom "zakonu" , bez da su me ispitali i potpunosti sam dobio 48h, pa onda mi se ne produži na mesec dana(kažu mema elemenata) pa posle 10- dana mi stiže papir od poštara da se ipak produžava na mesec dana kao viši sud je tako protumačio. Eto toliko o tome. Cirkus

Ona je sa tim otišla u sup i rekla da je uznemiravam i po nekom "zakonu" , bez da su me ispitali i potpunosti sam dobio 48h, pa onda mi se ne produži na mesec dana(kažu mema elemenata) pa posle 10- dana mi stiže papir od poštara da se ipak produžava na mesec dana kao viši sud je tako protumačio. Eto toliko o tome. Cirkus
Ne izriču se mere tek tako, pogotovo se ne produžavaju tek tako. Nešto nam ne govoriš.

Boze ti sacuvaj, sto zena moze da sjebe coveka u zivotu, ne moze niko.
Pa neće tako.
Ne izriču se mere tek tako, pogotovo se ne produžavaju tek tako. Nešto nam ne govoriš.
Izriču se verujte mi. Žena kad ode i nakiti još da sam bio nasilan prema njoj što je laž i tražio sam da se ispita sve do kraja, oni su mi dali zabranu prilaska. Pa valjda se treba ispitati sve, ako sam bio nasilan treba da budem sankcionisan. Ali ovde se radi o lažnom prijavljivanju i smešno je sve.

Pa neće tako.

Izriču se verujte mi. Žena kad ode i nakiti još da sam bio nasilan prema njoj što je laž i tražio sam da se ispita sve do kraja, oni su mi dali zabranu prilaska. Pa valjda se treba ispitati sve, ako sam bio nasilan treba da budem sankcionisan. Ali ovde se radi o lažnom prijavljivanju i smešno je sve.
Izrečene hitne mere mogu da se produže bez razloga , čisto da bi bile pokrivene sve institucije. Znači, produžavaju se "za svaki slučaj".
Ali, zaista mislim (mada ne mora da znači) da je u tvom slučaju bilo elemenata, odnosno da si nam nešto prećutao. Jer se hitne mere ne izriču tek tako. Uglavnom se izriču na nasilje u porodici...za par poruka, ne verujem

Poštovani,

Sa suprugom sam u fazi razvoda i uredili smo u privremenoj meri vidjanje sa decom sudskim putem. Sve je precizno napisano, ja sa njom još ne želim komunikaciju telefonom, niti sms porukama zato što je na moje pitanje kako su deca i zašto mi ih ne daje da ih vidjam(ranija prepiska) otišla u sup i prijavila da je uzmemiravam.
Moje pitanje je šta i kome da se obratim kada po sudskom papiru ona ne bude na adresi u vreme kada treba da mi da, ili da preuzme decu? Već mi se to desilo nedavno, ja sam otišao kući sa decom kod nje da ih vratim, niko nije otvarao,a ona je počela da dobacije kad je došla kasnije po njih kako ih nisam vratio i da će me prijaviti. Kako da se ogradim od ovoga za ubuduće, ko je nadležan kad se ovako nešto desi da reaguje i sankcioniše njeno ponašanje. Hvala unapred
Sledeci put kada nije tu a treba da dodjes decu posaljes poruku, snimis kada si doveo decu... Nece da ti da decu, tog momenta u socijalnu I prijavis je.

Zabranu prilaska ce uvek neko dobiti ako se spominje nasilje... Dete da prijavi roditelje da ga ruku socijalna sluzba ce odvesti dete I staviti u hraniteljsku porodicu

Zabranu prilaska ce uvek neko dobiti ako se spominje nasilje... Dete da prijavi roditelje da ga ruku socijalna sluzba ce odvesti dete I staviti u hraniteljsku porodicu
Ma nece. Ne uzimaju se deca roditeljima tako lako...Prvo treba da se dokaze da je bilo nasilja, pa se sagledava da li je ta prodica bila na evidenciji CSR-a, pa se tek onda izricu hitne mere( mada izricanje hitnih mera nema nema veze sa evidencijom, ali u nekoj varijanti I ima) . Prvo se radi sa roditeljima, pa ukoliko ne uspe, gledaju se srodnici, pa tek onda, ako niko od srodnika nece, ide hraniteljska porodica...Dugacak je put do hraniteljske porodice sa te strane, a veoma kratak sa druge...

Back