UREDJENJE KUPATILA

Moja tetka ima dva kupatila...
U jednom wc šolja, umivaonik i pisoar a u drugom kada, wc šolja, umivaonik i bide...

Naslućujete ko koji koristi...:mrgreen:

е ај сликај то купатило, молим те. значи, веце шкољка умиваоник и писоар, ма ја би се збуњио... ма да се не лажемо не бих, запишао бих умиваоник.

него као расте ова репутациона моћ? помозите ми, опала ми са импозантних 21 на мизерних 15. млого ми значе бројке.

е ај сликај то купатило, молим те. значи, веце шкољка умиваоник и писоар, ма ја би се збуњио... ма да се не лажемо не бих, запишао бих умиваоник.

него као расте ова репутациона моћ? помозите ми, опала ми са импозантних 21 на мизерних 15. млого ми значе бројке.

Ne mogu mile... kod te tetke idem jednom godišnje... ali ako me podsetiš sl.put, ima da ti uslikam...;)
Meni to skroz super...

Kad sam bila u Turskoj, u hotelu u kome sam bila, u okviru šolje nalazila se i mala česmica za zapiranje posle nužde .... to je stvarno dobra stvar .... ali kod nas takvih šolja nema.

Pisoar mi je malo bezveze u kupatilu .... doduše, uživo videla nisam .. možda grešim.

Kad sam bila u Turskoj, u hotelu u kome sam bila, u okviru šolje nalazila se i mala česmica za zapiranje posle nužde .... to je stvarno dobra stvar .... ali kod nas takvih šolja nema.

Pisoar mi je malo bezveze u kupatilu .... doduše, uživo videla nisam .. možda grešim.

Moja tetka tu kucu kupila od nekih iz nemacke... a oni valjda tako stavljaju... i mene je iznenadio...:lol:

Ima...traži u geberitu, mada ima i jeftinijih...Moj kum kaže da su super. Od kad su to ugradili- ne koriste WC papir..:roll::lol:

Back