Mille Dragic
Ističe se
- Poruka
- 2.163
никад нисам видео писоар на гајби, а баш би волео да пробам.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
никад нисам видео писоар на гајби, а баш би волео да пробам.
Moja tetka ima dva kupatila...
U jednom wc šolja, umivaonik i pisoar a u drugom kada, wc šolja, umivaonik i bide...
Naslućujete ko koji koristi...![]()
е ај сликај то купатило, молим те. значи, веце шкољка умиваоник и писоар, ма ја би се збуњио... ма да се не лажемо не бих, запишао бих умиваоник.
него као расте ова репутациона моћ? помозите ми, опала ми са импозантних 21 на мизерних 15. млого ми значе бројке.
Kad sam bila u Turskoj, u hotelu u kome sam bila, u okviru šolje nalazila se i mala česmica za zapiranje posle nužde .... to je stvarno dobra stvar .... ali kod nas takvih šolja nema.
Pisoar mi je malo bezveze u kupatilu .... doduše, uživo videla nisam .. možda grešim.
Kad sam bila u Turskoj, u hotelu u kome sam bila, u okviru šolje nalazila se i mala česmica za zapiranje posle nužde .... to je stvarno dobra stvar .... ali kod nas takvih šolja nema.
Pisoar mi je malo bezveze u kupatilu .... doduše, uživo videla nisam .. možda grešim.
Ima...traži u geberitu, mada ima i jeftinijih...Moj kum kaže da su super. Od kad su to ugradili- ne koriste WC papir..![]()
Gledala sam to po novinama...
Kao neka cevčica izađe iz wc šolje pa te zapira...
Meni je to tako nehigijenski...![]()
Ima na youtube... ukaca se samo:japanska wc šolja.
Ja ne znam da ubacim link...![]()
Pazi da me ovo ne opere.
Poenta je trenutnog pranja ... ne tuširanja![]()