URBANO (?????) ulepsavanje tela

soba23:
Prije dvije godine sam stavila pirsing na stomak,tad mi je to bilo simpaticno,ali i vrlo bolno... :( Nekoliko puta mi je ispadala mindjusa
tako da ga vise necu raditi,a i sada je tako
mnOOOOOOOOgo djevojaka sa pirsingom pa mi i nije interesantno...
Al' sam onda napravila veliku promjenu,velikuuuu!
Prije dva mjeseca sam ugradila silikone u grudi...I tako,zeljela sam to dugo,nisam imala neki komlex al' mi doslo...I sad uzivam u svojim grudima i nailazim na zgrazanje okoline,pocev od roditelja,prijatelja itd.
Ne znam sto je toliko to strasno?
Cak sam i otvorila bila temu dje je najbolja u BG plasticna hirgurgija itd. i cekalo me :arrow:
pljuvanje!
Svejedno...
I dalje ne kapiram u cemu je stos al' dobro... :D

SESTRO JA SAM SVOJU MINDJUSU NA JEZIKU PET PUTA PROGUTALA AL JOS NEMOGU DA SE ODVOJIM OD NJE....PA SAM IMALA ZAJEBANU ALKICU NA USNI I NIJE SE LAKO OTVARALA PA MI JE ORTAK POCEPAO POLA USNE.....I SVA SRECA POSTOJI PLASTICNA HIRURG. PA SE NEVIDI :D
A KAD SILIKONE STAVIS ZBOG SEBE, TO PODRZAVAM!!!!!

don't panic:
gigule:
ma skarifikacija je najbolja...to će možda biti nova moda,a? lepo napravite ranice na telu...mogu da se naprave baš leeepe šare i u te rane se stavi zemlja ili kamenčići da ne zarastu i eto šare na telu...
mislim to još nema niko a jedan je od tradic. načina ukrašavanja tela...
Nisi čula za glavni fazon - prženje tela vrelim gvožđem? Ne znam tačno kako se to zove, ali na grudima su neobično efektne šare.

JEL TI TO MISLIS NA ZIGOSANJE????????
JOJ BATICE TO MORA DA MNOGO BOLI..... :shock:

Yguana:
svi znamo da su se jos i indijanci tetovirali i mnooogi pre njih...zasto pirsing i tetoviranje smatraju novom modom? :?:
vase misljenje o mindjusicama i slikama na telu je...?
ako je pozitivno,i sa smislom , sa nekim dubljim znacenjem, svaka cast ali...sta kazete na one devojcice sto se izbuse da bi ih videli? :evil:
porucite im nesto lose slobodno... :twisted:
sooorryyy takvim ljudima ali BUDITE MALO SVOJI!!!!!
kopija je i tako previse!!!!!
pozz svim unikatnim, originalnim likovima... :D

ja sam rekao da necu nikad da turam kojekakve djindjue po sebi ali nesto sam se sad iznervirao pa mi dodje da se pokenjam pa onda to lepo slikam...pa uradim sliku...pa odnesem kod tetovazera (!) i trazim da mi uradi tu sliku po celim ledjima.
I oda cu da uzmem tolet papir i nabijem u usi i tako da idem po gradu.
P.S. J e b e m i s e za tetoviranje i pirsing

mikajo:
Yguana:
svi znamo da su se jos i indijanci tetovirali i mnooogi pre njih...zasto pirsing i tetoviranje smatraju novom modom? :?:
ako je pozitivno,i sa smislom , sa nekim dubljim znacenjem, svaka cast ali...sta kazete na one devojcice sto se izbuse da bi ih videli? :evil:

ja sam rekao da necu nikad da turam kojekakve djindjue po sebi ali nesto sam se sad iznervirao pa mi dodje da se pokenjam pa onda to lepo slikam...pa uradim sliku...pa odnesem kod tetovazera (!) i trazim da mi uradi tu sliku po celim ledjima.
istetoviraj to na ledjima

mikajo:
Yguana:

Al je tebe neko iznervirao do *aja.....
e al nadji nekog dobrog tetovazera da ti slika ne ispadne shit! :twisted:

Back