Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Treba mi jedna mala pomoć,u julu bih trebao da idem na letovanje u Uranopolis,u pitanju je hotel Akti,zanima me da li u Uranopolisu ima i u kolikoj meri klubova i kafića,zanima me još da li ima sportskih terena,naročito košarkaških?
Akti je malo van Uranopolisa u kome ima dosta kafica i taverni .
Znam da ima teniskih terena ... al za kosarkaske ne ... uostalom ides u julu , a tamo pece zvezda
tesko da ces imati zelju da igras kosarku
Uranopolis je na "trećem prstu" Halikidikija, na samom početku. Nije mesto za klasičnu ne-sportsku mladež. Blizu je mesto Stagira - rodno mesto Aristotela koje treba posetiti kao i Aristotelov park. Urbani deo je odprilike kao u Pefkohoriju recimo ili možda i još učmalije od toga. Priroda je lepa a plaže tipične za Halkidiki. Da, i Hilandar je relativno blizu. Ako si neki nafurani tinejdžer nemoj u Uranopolis, a ako si sportista, štreber imaš curu - idi u Uranopolis.
@filip996 Taj deo je blizu Svete Gore, pa nema i ne treba da ima naglašen noćni život!!! Promašio si pravac ako ideš tamo zbog provoda. Imaš Amuljani, http://www.tt-group.net/video/ostrvo-amuljani-na-halkidikiju/ jedno izuzetno egzotično ostrvo, pa razmisli i o njemu.
Ima jedna fenomenalna plaza blizu Uranopolisa,tacnije blizu Stare Stagire...zove se Olimpyada...do plaze se silazi nekom strmom stazicom ali najcesce na njoj nema zive duse
(doduse nema ni icega ostalog...samo kamencici,sunce i voda )