Uran na 0 Ovna i eksplozija u nuklearki u Japanu!!??

• Začetnik teme Začetnik teme Ganci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I šta su astrolozi zaključili? U kom znaku treba načiniti nuklearku, i kakav uticaj imaju promiskuitetne žene na izazivanje zemljotresa što reče ajatolah iranski.
Druze ti moras da shvatis da postoje razlike, razlicitosti.. "Zivi i pusti druge da zive" ako mislis da je ovo sve budalastina ne vidim ni jedan razlog zasto bi se sad raspravljali i drvili do iznemoglosti.. imas toliko tema o egzaktnim naukama pa idi tamo i uzivaj.. Zasto se ti osecas ugrozenim? svi mi ovde imamo ista prava.. miniras mi temu iz cista mira ..hoces sad da dodjem kod tebe tamo i da spamujem i mracim ?? imas sad vesti u 8 iskuliraj...

Druze ti moras da shvatis da postoje razlike, razlicitosti.. "Zivi i pusti druge da zive" ako mislis da je ovo sve budalastina ne vidim ni jedan razlog zasto bi se sad raspravljali i drvili do iznemoglosti.. imas toliko tema o egzaktnim naukama pa idi tamo i uzivaj.. Zasto se ti osecas ugrozenim? svi mi ovde imamo ista prava.. miniras mi temu iz cista mira ..hoces sad da dodjem kod tebe tamo i da spamujem i mracim ?? imas sad vesti u 8 iskuliraj...

Mislim da je u pitanju upravo obrnuta situacija. :lol:

Baj d vej, mene zaista zanima, u kom horoskopskom znaku treba graditi elektrane kako bi sprečili da se ovo događa. Ne znam zašto to shvataš kao provokaciju. (Ili misliš da ja ne verujem u horoskop, pa sam svratio da se malo zezam :D)

kako ne kapiras da si gotivan?

Šta ću kad sam egzaktan.

Nego, da ne ulazim u moja razmišljanja o ispravnosti astrologije kao učenja, živo me zanima šta druge kolege astrolozi misle o pomodarstvu da se svemu i svačemu kači horoskopski znak. Pa imamo države rođene u znaku Lava (Srbija npr. jer je blentavi Marović čekao 2.55 da uđe u skupštinu po savetu astrologa), imamo eto elektrane rođene u znaku Ovna, brakove u znaku šta ja znam čega. Nije li to sam malo izgubilo smisao koji je imalo na početku....

Samo čekam da neko kaže "ova serija gaća je jeftinija jer su proizvedene u znaku blizanaca, pa su stoga podložnije cepanju tokom marta, jer je tada Mars u Biku"

Nekako mi to deluje neozbiljno i baš mislim da pojedine horoskopdžije ovakvim stvarima sami sebi podmeću nogu.

Pa to je zato sto ljudi Astrologiju shvataju suvise ozbiljno a ne znaju nista, po mom misljenju bi je trebalo izucavati kao filozofiju a ne za predvidjanje dogadjaja i sta ti ja znam.. Mart i April donose uvek novu energiju s'proleca.. i tu nema nikakve misterije, priroda se budi itd.. to je dobar period za akciju .. to su eto oznacili kao period Ovna period Marsa... e sad to sto neko tripuje da ce ako udje u skupstinu u 2:55 i proglasi drzavu ili vec.. i tako ucini prosperitet za drzavu i njene gradjane, taj naravno da treba da se posavetuje sa psihologom i obavezno krene na terapiju.. ali eto.. kod nas je sve moguce..

Pa to je zato sto ljudi Astrologiju shvataju suvise ozbiljno a ne znaju nista, po mom misljenju bi je trebalo izucavati kao filozofiju a ne za predvidjanje dogadjaja i sta ti ja znam.. Mart i April donose uvek novu energiju s'proleca.. i tu nema nikakve misterije, priroda se budi itd.. to je dobar period za akciju .. to su eto oznacili kao period Ovna period Marsa... e sad to sto neko tripuje da ce ako udje u skupstinu u 2:55 i proglasi drzavu ili vec.. i tako ucini prosperitet za drzavu i njene gradjane, taj naravno da treba da se posavetuje sa psihologom i obavezno krene na terapiju.. ali eto.. kod nas je sve moguce..

Nemoj tako, taj nam je budući ministar kulture.

Back