Uraken ~ Kencui ?

Stvarno? U Victory i u Ronin Gym treniraju navijaci i tuku se na ulici, a Misa i Boba im to dopustaju? Pa ti ne znas sta pricas. A i Mica u Vovjdodini je veoma ostar po tom pitanju. Da si dosao na prvenstvo Srbije u Spensu prosli vikend video bi samo sportiste ... Mozda si se uplasio da ti neko ne udari lowkick. Drzi se ti suknje deckonjo...

Ma ti si ovde jedina "suknja" koliko ja vidim. Znaš ti koliko likova prođe kroz te klubove pa neće oni naglas da se deru da su u navijačima i da se šibaju na ulici. Za nekoliko njih znam da su bili trenirali u tim klubovima ali da su ih kasnije napustili kad su naučili šta im treba. Nisu oni tu zbog takmičenja nesrećo niti zato što su sportisti. Ne mogu treneri njima da zabrane da se biju na ulici ako oni ni ne znaju za to nesrećo jedna. Znam da je trener jednog Savate kluba bio oterao par likova zato što su bili učestvovali u nekoj tuči sa ciganima (delijama) na Novom Naselju. Koliko znam ti klubovi tretiraju Muai Taj kao veštinu i tako je i treniraju a ne kao običan sistem kik-boksa koji više preferiraju one budale. Znam da u većini klubova važi nula tolerancija na nasilje izvan ringa ali nemaš ti pojma koliko je njih treniralo. Poenta je da su ti navijači imali istu retoriku kao i ti na ovim postovima zato sam rekao da ste na istim talasnim dužinama. Daleko od toga da su oni na istim talasnim dužinama kao oni momci i devojke u na primer Ronin-u. Ali nisi ni ti.

Poslednja izmena:
Cekaj... Savate klub gde muay thai tretiraju kao vestinu? Sta ti bre pises? :)

Decko... To sta ti znas preko drugara koji zna drugara od sestrine drugarice je divno... Ja te ljude znam licno i saradjujem sa njima :)

A i ne mogu vise da te primam stvarno... Postajes dosadan posto kad nemas argumente pokusavas da okrenes na neku drugu pricu... A argumente nemas :) Jednostavno klasicna suknjica...

Cekaj... Savate klub gde muay thai tretiraju kao vestinu? Sta ti bre pises? :)

Decko... To sta ti znas preko drugara koji zna drugara od sestrine drugarice je divno... Ja te ljude znam licno i saradjujem sa njima :)

A i ne mogu vise da te primam stvarno... Postajes dosadan posto kad nemas argumente pokusavas da okrenes na neku drugu pricu... A argumente nemas :) Jednostavno klasicna suknjica...

Znaš kako kažu pametniji popušta zato eto popustiću ti ;) , ti si najbolji lowkicker na svetu. Nemam vremena da ti objašnjavam neke stvari više idem da radim nešto pametno za promenu.:mrgreen: . Uživaj u vikendu.

Poslednja izmena:

Back