Uraganica

Ljudi ( meteorolozi uglavnom ) daju uraganima ženska imena.
Zar žene stvarno liče na uragane ? Protutnjaju kroz muškarčev život i ostave pustoš
???

Ja stvarno ne znam, morali bi da pitate druge žene. MiSim te...koje ostavljaju pustoš iza sebe, i tako to...zašto imaju takva imena, kakva imaju. :mrgreen: Pa, znaš kako...ništa one ne ostavljaju, osim pustoši, dobro kažeš, jer pustoš i rađa pustoš, ne? Uostalom, znaš kako kažu...ako su pali, padu su i bili skloni. Znači, to je...što ste hteli, evE Vam ga. I tako dobiju pustoš...od Pustoši. Pametnome sto reči vala dosta. :mrgreen:

Па ни то што го останеш није у позитивном контексту. Са осталим нормално да се не слажеш, па женско си.
Кад је мушкарац го то је увек у позитивном контексту ако је са нама го а не са неком другом.
Нема везе што сам женско. Остало набројано је ружно и то могу да ураде и мушкарци и жене. То су лоши људи и то нема везе са полом.

Кад је мушкарац го то је увек у позитивном контексту ако је са нама го а не са неком другом.
Нема везе што сам женско. Остало набројано је ружно и то могу да ураде и мушкарци и жене. То су лоши људи и то нема везе са полом.

Али у контексту го и бос и без ичега, не може бити позитивно, наравно за вас је све позитивно.

Остало набројано је неизбежно.

А теби сам рекао шта имам, па би ескивирање комуникације са мном било сасвим у реду.

Али у контексту го и бос и без ичега, не може бити позитивно, наравно за вас је све позитивно.

Остало набројано је неизбежно.

А теби сам рекао шта имам, па би ескивирање комуникације са мном било сасвим у реду.

Имаш склоност ка грубој неутемељеној генерализацији. То није одлика мудрих мушкараца.
Ескивирај ко ти брани шта год ти се прохте.

Имаш склоност ка грубој неутемељеној генерализацији. То није одлика мудрих мушкараца.
Ескивирај ко ти брани шта год ти се прохте.

Што више мене жене пљују, и што више скачу против неког мушкарца, тај је све више у праву, кад се жена сложи са тобом, то је знак да си дубоко загазио у го*на, јер се слажете само са оним што вашем дупету прија, а то за мушкарца значи само једно, сломљена кичма.

А сад имам битнија посла од комуникације са људима који ми се гаде.

Back