- Poruka
- 70.628
jasno...da nemam potrebe za gomilu papira i barem jednog cveca i ja bih ovako nesto...ali meni zbog prostora treba taj u L obliku, sve mi stane
ali nikako ne volim te kabaste...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jasno...da nemam potrebe za gomilu papira i barem jednog cveca i ja bih ovako nesto...ali meni zbog prostora treba taj u L obliku, sve mi staneali nikako ne volim te kabaste...
hahah....ja u fioci stola za tv drzim gomilu papira.
ja imam jednu biljku...u kupatilu, zove se fajka...ikeina vestacka biljka. bas zelim neke biljke, ali iskustveno znam da one kod mene ne pozive dugo, pa mi zao neku da kupim da je ubijem. pogotovo zim, posot s egrejem na kotao, i onda ne grejem po 10 sati kolko budem odsutna. ne znam koliko bi neka biljka izdrzala te promene temperature.
gledala sam mesozderku, ali one su bas osetljive. a slatke male mesozderke, kutijica 1000 dinara, ali mi zao da crknu kod mene.![]()
stvarno izgleda kao pravaovo je fejka...iza viri albert.
ikea ima mnogo.fejki, ali ova je bila najlepsa i kao ziva.
Pogledajte prilog 949100
hahah....ako ti se ne spusta ispod 10C dok nisi kuci, mislim zbog prevelike dnevne temeraturne razlike za vecinu biljaka ne bi trebalo da je problem...a svaka bi prezivela
mada ima biljaka koje ni mene tj. prostor ne vole...
neku zamiju sam od preko metar sam prenela iz office-a kuci...crkla....ostao bukvalno samo koren ni jedna grana...vratila je u kancelariju...kolega verujem da zaliva 1x mesecno i ne gleda je...i eno...opet teracudne su te biljke
![]()
Probaj...ako volis...i ja sahranim po neku...ne znam kolika bude temp u stanu. vrv ne pada ispod 10 stepeni, ipak je to stan, a ne kuca. sta znam...mene nesto strah da probam. a zamislila sma na tom mom kredencu da okacim biljke, a mesozderke sam htela ovde na sto da stavim.![]()