Uputstvo za kupovinu jeftinog štapa

Probaj ovakvo olovo njega voda ne moze tako lako da nosi.
extra_heavy_big.jpg

pošto je to olovo šuplje njega teže nosi voda. dali to znači ako staviš maticu za dubinku da će je teže nositi voda nego obično olovo?

ocekujem vec neko vreme Aspire 4000FA i dobar sam za sledecu deceniju!
Pa zar jos ne stize.Cini mi se da cekas vec tri meseca!

Evo cisto da ne ispadnem folirant konacno mi stize Aspire 4000FA,nije od onog druga nov vec sa oglasa od jednog poznanika sa (vise) foruma i to sa samo 2 pecanja iza sebe a za UPOLA para nego u Formax-u,veoma sam zadovoljan a i Aspire BX300H 20-50gr je isto sto je dobio parnjaka,u subotu idu na zajednicki izlet na stuku i/ili smudja! ;)
@big game:
Tako je ali time samo zagadjujes reku metalima a moze to i mnogo lakse (kamencice izbusis burgijom lagano pa koristi ko olova,ili samo uzmi kamenje neobicnog oblika koje nece da se valja)!
Pozdrav :cool:

Evo cisto da ne ispadnem folirant konacno mi stize Aspire 4000FA,nije od onog druga nov vec sa oglasa od jednog poznanika sa (vise) foruma i to sa samo 2 pecanja iza sebe a za UPOLA para nego u Formax-u,veoma sam zadovoljan a i Aspire BX300H 20-50gr je isto sto je dobio parnjaka,u subotu idu na zajednicki izlet na stuku i/ili smudja! ;)
@big game:
Tako je ali time samo zagadjujes reku metalima a moze to i mnogo lakse (kamencice izbusis burgijom lagano pa koristi ko olova,ili samo uzmi kamenje neobicnog oblika koje nece da se valja)!
Pozdrav :cool:
Bas mi je drago zbog toga! Ja nisam bio neko vreme na ovim stranicama lova i ribolova jer sam zaokupljen prodajom auta, pa onda BISTRO!

Back