mikelo90
Iskusan
- Poruka
- 5.070
Који део моје реченице ти није јасан?
Наравно да се користе...да, користе се...још увек се користе....ако којим случајем ниси задовољан том чињеницом, онда си арогантан на погрешном месту.
Ти знаш како у свим домовима здравља воде евиденцију и како ''само ставе...'' ?
![]()
Znam kako je u ovom domu zdravlja u kome sam 3 meseca svakodnevno radio. Da nisi ti mozda obisla sve domove zdravlja pa bolje znas?
Ako nisi razumela zasto mi je zasmetala rec “naravno” u onoj tvojoj recenici, evo kratkog objasnjenja: godina je 2016. i u cinjenici da i dalje koristimo kartone nema nista normalno. Jedini razlog za to je tromost sistema i nedostatak zelje za napretkom, usled straha od novog. Pricas drugima o aroganciji a ne primecujes koliko kulja iz tebe. Uostalom, ako nisi primetila, izbegavam da ti se direktno obracam bas zbog cinjenice da ne umes da diskutujes, a ja ne zelim da ulazim s tobom u konflikt i da gubim zivce. Zato sam ti odgovorio tek kada si me direktno citirala. Ako volis da se osecas kao apsolutni autoritet i da mislis da si u svemu u pravu iz prostog razloga sto si se rodila par godina ranije, onda ti savetujem da mi se vise ne obracas direktno.
Poslednja izmena: