Upucao berberina jer mu se nije svidelo kako je ošišan

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.857
Muškarac u Kanzas Sitiju upucao je berberina nakon što je navodno bio nezadovoljan frizurom.

Vernie Dickens, 33, optužen je nakon što je pucao na vlasnika Drakue's Berber Shop.

Dikens je otišao da se požali na svog berberina, naljutio se kada nije bio prisutan i upucao vlasnika Drakuea Murffa.

Marf se sada oporavlja i rekao je da "nije čak ni bio loše ošišan".

AAYmBhk.jpg

Kosa i nokti rastu pa nema potrebe za nervozom. Koliko su puta mene loše ošišali trebala sam pobiti pola grada. A i sebe, ne zbog šišanja već kojekvih eksperimentisanja sa blanšom. Sreća nisam ostala ćelava.
Problem kod nas je što frizera ima svaka druga zgrada a većina je završila neki kurs i nema pojma.

Ali pazi, pucao je u vlasnika salona a ne tog što ga je ošišao. Vlasnik je verovatno bio u fazonu pa dobra vam je frizura i paf, nije znao šta ga je snašlo. Sledeći put kad bude neko došao da se žali verovatno će odmah zvati tog što je šišao i staviće ga na lomaču uz pitanje mušteriji - jel dovoljna kazna ili ćete malo da pucate po njemu.

Ne, već siromaštvo, nemogućnost da unajme dobrog advokata.
Kakav advokat kad je IN biti u geto-u? Koliko imas geta kod bele rase? Imas ekstremiste KKK, neonaciste koji su vecinom deo kk. Meksikanci su zasebna vrsta. Belci zlocine uglavnom cine individualno. Uglavnom.

Ne govorim o vecem stepenu organizovanog kriminala gde je nesto drugo vec.

Kakav advokat kad je IN biti u geto-u? Koliko imas geta kod bele rase? Imas ekstremiste KKK, neonaciste koji su vecinom deo kk. Meksikanci su zasebna vrsta. Belci zlocine uglavnom cine individualno. Uglavnom.

Ne govorim o vecem stepenu organizovanog kriminala gde je nesto drugo vec.
Ništa nije crno ili belo.
I mi ne znamo mnogo toga osim onog što nam se servira. Ni meni se gospodin sa slike ne dopada ali neću reći ovaj je kriminalac samo zato što nosi pletenice i što je crnac.

Back