ups ..stala sam na svoju dushu

naravno da neko sa strane zna da odvuce paznju....pa neminovno je da neko ko ti je dostupan postane neko ko se podrazumeva....ali, to sto ti misli malo odlutaju ne znaci da treba da ugrozis porodicu....ne osudjujem nikog, sve je to stvar sopstvenih principa.....posle prevare treba posle ziveti u dobru sa sobom....to je sustina

udate su ,verne su..postuju sva prava i obaveze koje brak kao institucija nosi sa sobom..
medjutim.....
one svoje muzeve znaju u svaku dlaku..godinama su vec i dlake pocle da sede i sve...
i ti muzevi dosade..to je neminovno....
da li VI udate zene volite da vodite neke vrste paralelnih zivota u smislu da je sve dozvoljeno osim sex-a sa drugim chovekom...
da li se zaljubljujete iako ste udati..... da li gusite taj osecaj...itd...

Boga mi, ako držimo mirnu ovu...dole, ovu gore teško...(mislim na glavu: misli su kao vjetar, ko će ih zaustaviti???)

ne zasto se pitanje iskljucivo vezuje za zene. mislim, zar muskarci koji su u braku ne dolaze u slicne dileme? sta je razlog da se ovakvo pitanje upuce iskljucivo udatim zenama...?
ili ..
pa za sebe valjda smatra da je tipichni predstavnik mushke populacije. :D

paralelan zzivot je uvek pozzeljan.
potpuno sam slobodna da se zaljubim u koga hocu... uopshte se ne bih sputavala, ali isto tako, ne bih prevarila...

one svoje muzeve znaju u svaku dlaku..godinama su vec i dlake pocle da sede i sve...
i ti muzevi dosade..to je neminovno....
da li VI udate zene volite da vodite neke vrste paralelnih zivota u smislu da je sve dozvoljeno osim sex-a sa drugim chovekom...
da li se zaljubljujete iako ste udati..... da li gusite taj osecaj...itd...

ne dosade ljudi sto su poznati, nego sto ti nikad nisu ni bili zanimljivi a to shvatis tek vremenom (kad pocetne sex privlacnosti i zaljubljenost dobiju svoje pravo mesto)... ne izaberu ljudi uvek ono sto im treba kad se vencaju...
posle se to moze kompenzovati drugim odnosima (i sa zenama, ne samo sa muskarcima... ko kaze da ti soulmate mora biti muskarac?), raznim aktivnostima...
zaljubljenost je nekad nebitna... ali nikada ne bih nekoga ko mi vise odgovara isekla iz zivota zato sto sam sa nekim ko mi manje odgovara, ako ga sretnem kasnije u zivotu...

ne zasto se pitanje iskljucivo vezuje za zene. mislim, zar muskarci koji su u braku ne dolaze u slicne dileme? sta je razlog da se ovakvo pitanje upuce iskljucivo udatim zenama...?
ili ..

a sto ne mozes pitanje da shvatis kao pitanje bez da uvlacis bilo koga u pricu ?
.... pitanje nije uvreda osim ako ga ti tako ne dozivljavas licno.....
muskarci su nesposobni da sprovedu taj paralelni svet a da ne uporopaste nesto konkretno......
mislim da su zene dovoljno sofisticirane da mogu da barataju tim stvarima bolje...
jedete mnogo luka....

Back