Ups..malko sam se zahebala!

Je li, zene, jel se vama desi nekada da se zeznete u proceni mogucnosti da se neko lozi na vas? Ali, ne ono ocigledno lozenje, gde vas njegov tuki pozdravlja sa neskrivenom radoscu sa deset metara razdaljine, vec sa onim tipovima gde niste bas sigurne, eto mislite da mu se svidjate, osecate da nesto "lebdi u vazduhu", neka energija struji medj vama i tako neko vreme, pa onda tako neko duze vreme, pa onda toliko vremena prodje, a nista se ne desava, da pomislite da ste se zahebale u proceni?

...aha..mada u poslednje vreme se odmah manem takvih tipova....postala sam krajnje selektivna

Je li, zene, jel se vama desi nekada da se zeznete u proceni mogucnosti da se neko lozi na vas? Ali, ne ono ocigledno lozenje, gde vas njegov tuki pozdravlja sa neskrivenom radoscu sa deset metara razdaljine, vec sa onim tipovima gde niste bas sigurne, eto mislite da mu se svidjate, osecate da nesto "lebdi u vazduhu", neka energija struji medj vama i tako neko vreme, pa onda tako neko duze vreme, pa onda toliko vremena prodje, a nista se ne desava, da pomislite da ste se zahebale u proceni?
:eek: Deset meteri? Ne znam di je taj rasto, al u mom kraju kanda nije. :confused:

:lol:

plasim se da sam ja jedna od onih koja uospte ne razmislja kakav utisak ostavlja na ostale, a cesto i ne analizira postupke drugih ljudi ili namere jer je mrzi i bavim se svojim zivotom
tako da nemam pojma, zeznula bih se negde sigurno, da sam se time ozbiljno pozabavila

slazem se
ali kad te neko "onako" gleda
kad osetis neko strujanje feromona
kad te kontaktira iako nema realne potrebe za time
kad na razdaljini manjoj od 50 santima osetis da bi mu tako lako skliznula u narucje
a nista se nikada konkretno ne desava
onda se pitam koliko zaista mozes da se zahebes? koliko taj osecaj moze biti jednostran??

A da nije da se ti tako osećaš pa projektujes da postoji takva energija?

Back