Ups..malko sam se zahebala!

gost 39034

Elita
Poruka
20.782
Je li, zene, jel se vama desi nekada da se zeznete u proceni mogucnosti da se neko lozi na vas? Ali, ne ono ocigledno lozenje, gde vas njegov tuki pozdravlja sa neskrivenom radoscu sa deset metara razdaljine, vec sa onim tipovima gde niste bas sigurne, eto mislite da mu se svidjate, osecate da nesto "lebdi u vazduhu", neka energija struji medj vama i tako neko vreme, pa onda tako neko duze vreme, pa onda toliko vremena prodje, a nista se ne desava, da pomislite da ste se zahebale u proceni?

ne desava mi se
ja sam vaga i sva sam satkana od tih nekih senzora za vibracije :lol:
nikad ne znam kako je osoba sa kojom sam pricala bila obucena,da me ubijes,ne mogu da potrefim cak ni boju,al tacno osecam na koji me je nacin doziveo
i umem da raspoznam sta ce gde da odvede.sto znaci ima onih koji se loze,al oseca se da ce samo na tome i da ostane,a sa nekim znas odmah da ce se zakuvati
mislim,to pricam za nekad.nekad za nekad,a sad za sad :kafa:

Je li, zene, jel se vama desi nekada da se zeznete u proceni mogucnosti da se neko lozi na vas? Ali, ne ono ocigledno lozenje, gde vas njegov tuki pozdravlja sa neskrivenom radoscu sa deset metara razdaljine, vec sa onim tipovima gde niste bas sigurne, eto mislite da mu se svidjate, osecate da nesto "lebdi u vazduhu", neka energija struji medj vama i tako neko vreme, pa onda tako neko duze vreme, pa onda toliko vremena prodje, a nista se ne desava, da pomislite da ste se zahebale u proceni?

ne desava

pa ne
ili se nesto desava odma i to muvkanje bude ocigledno ili se ne desava
ostalo je ili ljubaznost ili je jednostavno prijatno i opusteno u mom drustvu i to je to

Redovno pogresno procenim muskarce u svakoj mogucoj varijanti.

Da li mu se dopadam, da li mi je drug, sta hoce, on se trudi a meni stomak kaze da mu se ne dopadam...sve dolazi u obzir i retko kad sam u pravu.
U mom slucaju vazi ona Venera-zena Mars-muskarac a prva zastupam stav o bespolnim ljudima...u teoriji.

Redovno pogresno procenim muskarce u svakoj mogucoj varijanti.

Da li mu se dopadam, da li mi je drug, sta hoce, on se trudi a meni stomak kaze da mu se ne dopadam...sve dolazi u obzir i retko kad sam u pravu.
U mom slucaju vazi ona Venera-zena Mars-muskarac a prva zastupam stav o bespolnim ljudima...u teoriji.

o, konacno jedna sapatnica koja me kapira!
da nisi vodolija mozda?

pa mozda im se i svidjas,ali im saljes pogresne signale,pa zbog toga odustanu?

moguce
ja uglavnom nemam pojma koej signale saljem, vec se ponasam shodno inspiraciji i raspolozenju
al ima tako nekih muskaraca za koje ja kao mislim da samo sto nisu skocili na mene, tako nekako deluju...onda prodju nedelje, meseci, pa i godine, oni i dalje u niskom startu (po meni), i nista se ne desava
a mislim da ipak nisma toliki duduk da ne znam d aosetim da li im se dopadam
pa me zanimalo dal i druge zene nepogresivo to znaju za sebe
a, inace savsreno ocenim koja se zena kojem muskarcu dopada i obratno
samo za sebe ne znam :(
pa ja onda

- - - - - - - - - -

:lol:rodjendan za deset dana...tacno!

:rotf:
meni za 11 :rotf:

moguce
ja uglavnom nemam pojma koej signale saljem, vec se ponasam shodno inspiraciji i raspolozenju
al ima tako nekih muskaraca za koje ja kao mislim da samo sto nisu skocili na mene, tako nekako deluju...onda prodju nedelje, meseci, pa i godine, oni i dalje u niskom startu (po meni), i nista se ne desava
a mislim da ipak nisma toliki duduk da ne znam d aosetim da li im se dopadam
pa me zanimalo dal i druge zene nepogresivo to znaju za sebe
a, inace savsreno ocenim koja se zena kojem muskarcu dopada i obratno
samo za sebe ne znam :(
pa ja onda

- - - - - - - - - -

:rotf:
meni za 11 :rotf:

mozda se takvi muskarci u startu odluce da nece preci neki korak...mozda delujes za njih visa klasa...ili su jednostavno u vezi/braku.cudno je ali ima cak i muskaraca koji su verni,cak i kad osecaju nesto prema drugoj zeni
mislim ja sam to samo nacula da babe pricaju...

mozda se takvi muskarci u startu odluce da nece preci neki korak...mozda delujes za njih visa klasa...ili su jednostavno u vezi/braku.cudno je ali ima cak i muskaraca koji su verni,cak i kad osecaju nesto prema drugoj zeni
mislim ja sam to samo nacula da babe pricaju...

ja znam za sebe da je cesto tako
moze neko da mi se dopada i da ne zelim/ne mogu da sprecim da se to oseti, ali nikada necu uraditi nesto po tom pitanju
ali nekako kapiram da je kod msuakraca to retko, oni ako osete nesto jace, oni zapnu, pa kud puklo da puklo, uglavnom se ne kontrolisu, ebes zenu, decu, posao, rizik...

Ne bih da procenjujem.Ili se lozi na mene ili ne...ja sam plavusha i to mora da mi kaze i pokaze.:mrgreen:.ne bih da se igramo igica. niti da razmisljam da li jeste ili nije..i sta on ima u glavi ( gornjoj) koja upravlja sa donjom glavicom i slicno..i da..do sada sam se samo jednom zahebala,ali tom liku je to modus vivendi...vise mi se tako nesto ne moze desiti ..takve skole se placaju samo jednom...

Back