Upropastio sam komodu, pomagajte!

Ima smisla. Stručnjaci su ustanovil da je to belo ustvari vlaga koja se podvukla ispod laka i treba da je izbacimo isparavanjem.

Uzeo sam peglu, stavio na najjače i.... stvarno radi!

Pogledajte prilog 1091836
Ja ne razumem, ili nisi lepo slikao ili je ovo u donjem levom ćošku i dalje belo, a ima i nekih linijica po sredini...

Nije komoda nego stočić, ali ista stvar.

Spustio sam, i to ne jednom, šolju sa vrućim čajem na stočić i ostao je beli krug koji nikako ne mogu da skinem. Probao sam ono ulje za glancanje drveta ali ništa se nije skinulo.

Šta da radim?

Evo slike

Pogledajte prilog 1091255
Кад је већ тако спуштај шољу врућих чајева преко целе површине и добићеш да је све једнако.

čitam da je to zato što je lak mnogo tanak. kada bi bio deblji sloj, to se ne bi dešavalo. Sad jedino da dobro izglancam pa da premažem nekoliko puta bezbojnim lakom?
Opet da naviknes na poturac,ili tacnu,jer uvek moze prvi sloj laka da se osteti od toplote.Mozes nabaviti parce plute,da ti bude tu na stolu stalno.Ne smeta,a lepo izgleda.

Spustio sam, i to ne jednom, šolju sa vrućim čajem na stočić i ostao je beli krug koji nikako ne mogu da skinem. Probao sam ono ulje za glancanje drveta ali ništa se nije skinulo.

Šta da radim?

Evo slike

ko te tearo da stavis solju sa vrelom kafom
pisi propalo

Šta da radim?

Evo slike

ostetio si lak kojim je prelakirana finalno povrsina
osmirglaj sitnom smirglom i samo prelakiraj

Back