gost 388309
Poznat
- Poruka
- 7.764
Preljubnicka rupa...dodje se s vremena na vreme..![]()
Kaznu priznajemo samo ako si licenciran![]()
Licenciran sam na cetiri od jednom

Dakle, nadjite i cetvrtu, da se ne bih smarao samo sa tri

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preljubnicka rupa...dodje se s vremena na vreme..![]()
Kaznu priznajemo samo ako si licenciran![]()
Šta da radimo s gajbom za poslovne sastanke i sl.koja je zajednička petorici i koristimo je po potrebi?
Ako uvede video nadzor-prodajemo ili menjamo gajbu...![]()
First minut ponude![]()
Samo nemoj da me teraš da sadim luk boli me kičma kad se sagnem![]()
Svi cete vi kod mene na selo
Samo recite koliko placeva da vam rezervisem![]()
Ovde postoji mnogo glup zakon- freehold i leasehold zemljiste. Na primer kupis stan/kucu ali nisi vlasnik zemljista. Imas ugovor na 99 godina i ako ne produzis pre isteka, 50% tvog stana pripada vlasniku zemljista. Ne postoji zakonska regulativa koliko moze da kosta zakup zemljista. Moze da odvali cenu kako mu ce cefne.
A na temu, deluje mi kao sala.
vish u pravu je chichak...ovo mi je poslednja shansa da se ozenim
udavache zgadjene nametnutim normama egzistencije u urbanoj sredini...javite se
@tema....ne mosh chovek vishe ni da ebe u privatnosti svoje nekretnine
ma...ni go ne mosh da se skine(((
josh uvek se ne javlja ni jedna
pa zar zene otishe na odmor u ovom sudbonosnom trenutku(((
Ima nekih divnih mesta tipa grad Zemun,Dorcol,opstine Zvezdara,Vozdovac,Karaburmaako tu dodje ovakav upravnik ima da zapamti
.
Posebno krajnje miroljubivi stanovnici NBG ima diiiiivno da reaguju na pokusaj upada u licnu svojinu.
Eto znala sam ja da je seoski turizam privredna grana budućnostiNe moras luk ali bar maline
Ako ti ni to ne odgovara mozes kod mene da beres kajsije Visnje tresnje itd...
Za poso se ne sekiraj![]()
Ovde se ne radi o udomljavanju nego o zabrani da ti dodje decko ili devojka i prenoce. O obsveznom otvaranju vrata nekome i ulasku u privatnu svojinu. Ni policija nije ulazila bez naloga.
Nemaju ludaci samo u BGu![]()
Mi bogme svaki put kad idemo na more odjavimo clanove.necu da placam ono sto ne trosim.nije problem kad ti dodju gosti,problem je sto je recimo jedan prijavljen na informatiku,a u stanu zive cetiri podstanara.to znaci da ti placas i njihovu vodu i struju
BG i Zemun.Nisu to "ludaci" .Privatna svojina je privatna svojina a to se postuje.
Dragoljube za vas imam last minut ponudu
Supa na kraju sela?
Cena sitnica![]()
Ima nekih divnih mesta tipa grad Zemun,Dorcol,opstine Zvezdara,Vozdovac,Karaburmaako tu dodje ovakav upravnik ima da zapamti
.
Posebno krajnje miroljubivi stanovnici NBG ima diiiiivno da reaguju na pokusaj upada u licnu svojinu.
Ovo je ideja Vučića i njegovih idiota, da udome partijske kolege i otvore im radna mesta.Zajedno sa opštinarima će krasti zajedničke prostorije i loviti prazne stanove.
Imam ja kucu na selu. Sluzi mi za odmor. I nastavice da mi sluzi za odmor dog god ja ne odlucim drugacije. Dragi ima kucu na Banjici. Vidi te tvoje seoske okucnice ponudi nekom drugom.
Garant se neko zajebav'o na temu upravitelja. Samo u mojoj i par okolnih zgrada znam bar 15 komsija koji bi s ovakvim tipom obrisali pod. Da ne pricam da bi ga stanari smenili u roku od odmah.
- - - - - - - - - -
Na njih sam i ja odmah pomislila
- - - - - - - - - -
Isto mislim.
Deluje da je tvoj s obzirom na ostrascenost...
U jbte al si opasna
Imam i ja stan u BG i ne sluzi mi niZaSta. Jesam sad ja najKul riba na forumu?![]()
Ne bih rekla, bice da se projektujes pa mislis ako se ti 'vatas za seosko orudje kad si ugrozena slismi da i svi drugi tako postupaju. Ja sam gradsko dete, moji metodi su mnogo sofisticiraniji. I bolniji.
Jesam opasna. U reali. Za forum me zabole stikla, ako ti je najvece dostignuce u zivotu da budes najkul riba udri. Mene si ubedila, za druge ne znam. Nek te krunisu.
E pa ako si opasna onda moram sa tobom da se druzim.![]()
У америчкој држави Индијани, уколико ти полиција уђе у стан без налога имаш право да на њу пуцаш као на било ког уљеза.
Упала неком пензионеру грешком у стан ноћу, убио два полицајца и ослобођен на суду.