Upozorenje

najsnp

Obećava
Poruka
68
Danas mi je od druga stigla poruka sa ovim sadrzajem i evo da je i ja posaljem vama jer mislim da bi bilo u redu da to uradim.
Pripazite se ljudi jer :

Mogli biste primiti naizgled bezazlen e-mail sa prezentacijom naziva 'Life is beautiful' (život je lep)!!

Ako ga primite, NE OTVARAJTE TO NI POD KOJU CENU, nego odmah izbrišite.
Ako otvorite tu poruku, na ekranu ce vam se ispisati 'It is too late now, your life is no longer
beautiful' (Sad je prekasno, tvoj život više nije lep).

Nakon toga IZGUBIT CETE SVE ŠTO JE BILO U VAŠEM RACUNARU, a osoba
koja je poslala ce dobiti pristup vašem imenu, e-mailu i passwordu to jest svemu!

Ovo je novi virus koji je poceo kružiti pre nedelju dana. Iz kompanije AOL su vec potvrdili da su primili mail,
a antivirusni programi nisu u mogucnosti uništiti ga.

Virus je kreirao hacker koji sebe naziva 'life owner' (vlasnik života)

MOLIM VAS POŠALJITE PRIMERAK OVE VESTI SVIM
PRIJATELJIMA I ZAMOLITE IH DA PROSLEDE DALJE!!!

E vec sam primio mnoooogo ovakvih mailova, i svi su opasni i unistavaju komp, i saljite sto vise .

Cela poenta je SPAM (nezeljena posta)
Cilj je samo zapusavanje mail servera i usporavanje saobracaja na internetu.

Isto kao i ono ovo je sveti mail,
posalji ga na 10 adresa il neces imati srece celog zivota.

STRASNO !!!!

hahahahah...slazem se STRASNO!Juce sam na space-u dobio poruku od onog seronje Toma i rekao mi je da posaljem njegovu poruku na jos 10 profila inace ce da me banuje a u poruci j pisalo nesto u fazonu kao space je u krizi malo ljudi ga jos koristi posalji ovu poruku kako bi izdigo malo space iz mrtvih u tom fazonu i ja naravno nisam poslao ...ocekujem da mi izbrise profil uskoro!:hahaha:

hahahahah...slazem se STRASNO!Juce sam na space-u dobio poruku od onog seronje Toma i rekao mi je da posaljem njegovu poruku na jos 10 profila inace ce da me banuje a u poruci j pisalo nesto u fazonu kao space je u krizi malo ljudi ga jos koristi posalji ovu poruku kako bi izdigo malo space iz mrtvih u tom fazonu i ja naravno nisam poslao ...ocekujem da mi izbrise profil uskoro!:hahaha:

Ne mogu da verujem. Čak mi je verovatnije da mu je neko hakovao nalog. No, izvesti nas ako te stvarno banuju, baš me zanima.

Danas mi je od druga stigla poruka sa ovim sadrzajem i evo da je i ja posaljem vama jer mislim da bi bilo u redu da to uradim.
Pripazite se ljudi jer :

Mogli biste primiti naizgled bezazlen e-mail sa prezentacijom naziva 'Life is beautiful' (život je lep)!!

Ako ga primite, NE OTVARAJTE TO NI POD KOJU CENU, nego odmah izbrišite.
Ako otvorite tu poruku, na ekranu ce vam se ispisati 'It is too late now, your life is no longer
beautiful' (Sad je prekasno, tvoj život više nije lep).

Nakon toga IZGUBIT CETE SVE ŠTO JE BILO U VAŠEM RACUNARU, a osoba
koja je poslala ce dobiti pristup vašem imenu, e-mailu i passwordu to jest svemu!

Ovo je novi virus koji je poceo kružiti pre nedelju dana. Iz kompanije AOL su vec potvrdili da su primili mail,
a antivirusni programi nisu u mogucnosti uništiti ga.

Virus je kreirao hacker koji sebe naziva 'life owner' (vlasnik života)

MOLIM VAS POŠALJITE PRIMERAK OVE VESTI SVIM
PRIJATELJIMA I ZAMOLITE IH DA PROSLEDE DALJE!!!

Da si ti meni živ i zdrav, ovaj virus je star godinu dana :lol:

Back